ADVERTENTIE

Gehaktballen van varkensvlees

Een populaire zondagse lunch

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 700 g Gemarineerd varkensschouderstuk Toegevoegd aan
  • 2 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan
  • Peterselieblad Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 2 stukjes rolt Toegevoegd aan
  • paneermeel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

Meng het gehakt met de geperste knoflook, zout en zwarte peper. Voeg wat fijngehakte peterselie, eieren en hoorns toe. Ik week ze klassiek in een beetje water, knijp ze uit in mijn handen en voeg ze toe aan het vlees. Meng alle ingrediënten goed ... hoe anders dan met de handen. Ik bereid het vlees meestal voor en laat het minstens een uur in de koelkast staan.

2. Stap

Vervolgens vormen we gehaktballetjes van het vlees, bedekken ze met paneermeel en bakken ze aan beide kanten in olie.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten