:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Y96tWiNY4hAO31pFGsaT/3aa8a73a47f5fc21464acfd972a719.jpeg)
Gehaktballen van varkensvlees
Een populaire zondagse lunch
Ingrediënten
- 700 g Gemarineerd varkensschouderstuk
- 2 teentjes knoflook
- Zwarte peper
- Zout
- Peterselieblad
- 2 ei
- 2 stukjes rolt
- paneermeel
Laatste folders
Procedure
Meng het gehakt met de geperste knoflook, zout en zwarte peper. Voeg wat fijngehakte peterselie, eieren en hoorns toe. Ik week ze klassiek in een beetje water, knijp ze uit in mijn handen en voeg ze toe aan het vlees. Meng alle ingrediënten goed ... hoe anders dan met de handen. Ik bereid het vlees meestal voor en laat het minstens een uur in de koelkast staan.
Vervolgens vormen we gehaktballetjes van het vlees, bedekken ze met paneermeel en bakken ze aan beide kanten in olie.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gehaktballen van varkensvlees
Een populaire zondagse lunch
Meng het gehakt met de geperste knoflook, zout en zwarte peper. Voeg wat fijngehakte peterselie, eieren en hoorns toe. Ik week ze klassiek in een beetje water, knijp ze uit in mijn handen en voeg ze toe aan het vlees. Meng alle ingrediënten goed ... hoe anders dan met de handen. Ik bereid het vlees meestal voor en laat het minstens een uur in de koelkast staan.
Vervolgens vormen we gehaktballetjes van het vlees, bedekken ze met paneermeel en bakken ze aan beide kanten in olie.
Hoe heb je dit recept gemaakt?