ADVERTENTIE

Gehaktballen van varkensvlees

Een populaire zondagse lunch

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 700 g Gemarineerd varkensschouderstuk Toegevoegd aan
  • 2 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan
  • Peterselieblad Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 2 stukjes rolt Toegevoegd aan
  • paneermeel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

Meng het gehakt met de geperste knoflook, zout en zwarte peper. Voeg wat fijngehakte peterselie, eieren en hoorns toe. Ik week ze klassiek in een beetje water, knijp ze uit in mijn handen en voeg ze toe aan het vlees. Meng alle ingrediënten goed ... hoe anders dan met de handen. Ik bereid het vlees meestal voor en laat het minstens een uur in de koelkast staan.

2. Stap

Vervolgens vormen we gehaktballetjes van het vlees, bedekken ze met paneermeel en bakken ze aan beide kanten in olie.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Gehaktballen van varkensvlees

Een populaire zondagse lunch

35
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng het gehakt met de geperste knoflook, zout en zwarte peper. Voeg wat fijngehakte peterselie, eieren en hoorns toe. Ik week ze klassiek in een beetje water, knijp ze uit in mijn handen en voeg ze toe aan het vlees. Meng alle ingrediënten goed ... hoe anders dan met de handen. Ik bereid het vlees meestal voor en laat het minstens een uur in de koelkast staan.

2. Stap

Vervolgens vormen we gehaktballetjes van het vlees, bedekken ze met paneermeel en bakken ze aan beide kanten in olie.

Ingrediënten
700 g
Gemarineerd varkensschouderstuk
2
teentjes knoflook
Zwarte peper
Zout
Peterselieblad
2
ei
2 stukjes
rolt
paneermeel