ADVERTENTIE
Gehaktballen van varkensvlees
Een populaire zondagse lunch
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
6
- 700 g Gemarineerd varkensschouderstuk
- 2 teentjes knoflook
- Zwarte peper
- Zout
- Peterselieblad
- 2 ei
- 2 stukjes rolt
- paneermeel
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
35 min.
1. Stap
Meng het gehakt met de geperste knoflook, zout en zwarte peper. Voeg wat fijngehakte peterselie, eieren en hoorns toe. Ik week ze klassiek in een beetje water, knijp ze uit in mijn handen en voeg ze toe aan het vlees. Meng alle ingrediënten goed ... hoe anders dan met de handen. Ik bereid het vlees meestal voor en laat het minstens een uur in de koelkast staan.
2. Stap
Vervolgens vormen we gehaktballetjes van het vlees, bedekken ze met paneermeel en bakken ze aan beide kanten in olie.