Gebakken pasta met kaas en room
Dit eenvoudige en smakelijke diner is de perfecte oplossing voor drukke dagen. De combinatie van kaas, room en pasta garandeert een heerlijk resultaat waar zowel kinderen als volwassenen van zullen houden.
Ingrediënten
Pasta
- 500 g Pasta (bijv. farfalle)
Saus
- 200 g geraspte kaas
- 200 ml kookroom
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes teentjes knoflook
- 1 stukjes olijfolie
- 1 stukjes zout en peper
Laatste folders
Procedure
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Pel en snipper de ui en knoflook, dan bak in olijfolie in een pan.
We voegen room toe aan de ui, de helft van de kaas, zout en peper. We mengen tot de kaas smelt en de saus verdikt.
In de ingevette ovenschaal leggen we de helft van de pasta, overgieten we met de helft van de saus, bestrooien we met de resterende kaas en dan herhalen we de lagen.
Bak in de oven voorverwarmd op 200°C gedurende ongeveer 20 minuten, totdat de kaas gesmolten is en begint te bubbelen. Laat het een beetje afkoelen voordat je het serveert.