Bron :: Magrig from Getty Images
Gebakken pasta met kaas en broccoli
Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs en gezonds waar iedereen in het gezin van zal genieten, probeer dan zeker deze gebakken pasta met kaas en broccoli.
Ingrediënten
- 250 g pasta
- 200 g broccoli
- 200 g E-mail
- 100 ml Kookroom
- Zout, peper
- Boter om te kruiden
Laatste folders
Procedure
Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ik heb ze 2 minuten korter gekookt dan aangegeven, zodat ze lekker stevig waren en niet zacht werden tijdens het bakken. Giet de pasta af en zet apart.
Was terwijl de pasta kookt de broccoli en snijd in kleinere roosjes. Smelt de boter in een steelpan en kook de broccoli tot hij zacht is.
Voeg de pasta, room en kaas toe aan de broccoli, roer alles door elkaar en laat het even sudderen op laag vuur om alle smaken te laten combineren.
Doe het mengsel over in een ovenschaal en bak ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden, tot de bovenkant mooi bruin is.
Serveer warm.