ADVERTENTIE

Bron :: GMVozd from Getty Images Signature

Gebakken pannenkoeken met ham en kaas

Klassiek recept voor gebakken pannenkoeken met ham en kaas.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Pannenkoeken

  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 500 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 Eieren Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen zout Toegevoegd aan

Vulling

  • 200 g ham Toegevoegd aan
  • 200 g Kaas Toegevoegd aan

Bakken

  • Meel Toegevoegd aan
  • Gesmolten boter Toegevoegd aan
  • melk Toegevoegd aan
  • kookroom Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Maak pannenkoekbeslag door bloem, melk, eieren en zout te mengen.

2. Stap

Bak de pannenkoeken in de pan.

3. Stap

Verspreid de pannenkoeken en leg op elke een plakje ham en kaas.

4. Stap

Rol de pannenkoeken op en leg ze in een ingevette ovenschaal.

ADVERTENTIE
5. Stap

Verhit de boter in een pan en meng het met bloem en melk om een dikke crème te vormen.

6. Stap

Voeg de room toe en roer.

7. Stap

Giet het mengsel over de pannenkoeken en bestrooi het met peterselie.

8. Stap

Bak de pannenkoeken in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 minuten.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gebakken pannenkoeken met ham en kaas

Klassiek recept voor gebakken pannenkoeken met ham en kaas.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Maak pannenkoekbeslag door bloem, melk, eieren en zout te mengen.

2. Stap

Bak de pannenkoeken in de pan.

3. Stap

Verspreid de pannenkoeken en leg op elke een plakje ham en kaas.

4. Stap

Rol de pannenkoeken op en leg ze in een ingevette ovenschaal.

5. Stap

Verhit de boter in een pan en meng het met bloem en melk om een dikke crème te vormen.

6. Stap

Voeg de room toe en roer.

7. Stap

Giet het mengsel over de pannenkoeken en bestrooi het met peterselie.

8. Stap

Bak de pannenkoeken in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 minuten.

Ingrediënten
Pannenkoeken
200 g
gewoon meel
500 ml
melk
2
Eieren
1 Knijpen
zout
Vulling
200 g
ham
200 g
Kaas
Bakken
Meel
Gesmolten boter
melk
kookroom