:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/fTvQIiF9Vej8_fPIqVdo/83c4125e240217cbc0c919c0892684.jpeg)
Bron :: GMVozd from Getty Images Signature
Gebakken pannenkoeken met ham en kaas
Klassiek recept voor gebakken pannenkoeken met ham en kaas.
Ingrediënten
Pannenkoeken
- 200 g gewoon meel
- 500 ml melk
- 2 Eieren
- 1 Knijpen zout
Vulling
- 200 g ham
- 200 g Kaas
Bakken
- Meel
- Gesmolten boter
- melk
- kookroom
Laatste folders
Procedure
Maak pannenkoekbeslag door bloem, melk, eieren en zout te mengen.
Bak de pannenkoeken in de pan.
Verspreid de pannenkoeken en leg op elke een plakje ham en kaas.
Rol de pannenkoeken op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Verhit de boter in een pan en meng het met bloem en melk om een dikke crème te vormen.
Voeg de room toe en roer.
Giet het mengsel over de pannenkoeken en bestrooi het met peterselie.
Bak de pannenkoeken in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gebakken pannenkoeken met ham en kaas
Klassiek recept voor gebakken pannenkoeken met ham en kaas.
Maak pannenkoekbeslag door bloem, melk, eieren en zout te mengen.
Bak de pannenkoeken in de pan.
Verspreid de pannenkoeken en leg op elke een plakje ham en kaas.
Rol de pannenkoeken op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Verhit de boter in een pan en meng het met bloem en melk om een dikke crème te vormen.
Voeg de room toe en roer.
Giet het mengsel over de pannenkoeken en bestrooi het met peterselie.
Bak de pannenkoeken in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?