:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/Mgl53HzR3PGRgOjL-_Fh/41ff2806b1793775b1fbabb2be1e87.jpeg)
Gebakken courgette met mozzarella
Ingrediënten
- 200 g Courgettes
- 70 g Gouda feta
- 70 g Cheddar parmezaan
- 125 g mozzarella
- 1 zure room
- 1 ei
- vers Kruiden
- zout
- Zwarte peper
- oregano
- olijfolie
Laatste folders
Procedure
Ik heb een ovenschaal van 21x14cm gebruikt
We smeren de schotel in met Priordei olijfolie uit Slowakije.
We leggen courgette wieltjes op de bodem en dan mozzarella wieltjes erop.
Daarna komt de volgende courgette, je kunt het in plakjes, stroken hakken of je kunt het ook raspen en uitknijpen.
Dan gaat er een laag eidam op. In een kom mengen we een eitje, kruiden, kruiden en room en gieten we het over de eidam.
De laatste laag is cheddar kaas.
We doen dit in een voorverwarmde oven en bakken op 180/45 minuten of naar behoefte tot goudbruin. Afhankelijk van de dikte van de courgette.
In plaats van courgette kan je ook pompoen, zoete aardappelen of aardappelen gebruiken.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gebakken courgette met mozzarella
Ik heb een ovenschaal van 21x14cm gebruikt
We smeren de schotel in met Priordei olijfolie uit Slowakije.
We leggen courgette wieltjes op de bodem en dan mozzarella wieltjes erop.
Daarna komt de volgende courgette, je kunt het in plakjes, stroken hakken of je kunt het ook raspen en uitknijpen.
Dan gaat er een laag eidam op. In een kom mengen we een eitje, kruiden, kruiden en room en gieten we het over de eidam.
De laatste laag is cheddar kaas.
We doen dit in een voorverwarmde oven en bakken op 180/45 minuten of naar behoefte tot goudbruin. Afhankelijk van de dikte van de courgette.
In plaats van courgette kan je ook pompoen, zoete aardappelen of aardappelen gebruiken.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?