ADVERTENTIE
Gebakken aubergine met pasta

Gebakken aubergine met pasta

Uitstekende sappige aubergine .

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3
  • 70 g lente-uitjes Toegevoegd aan
  • 250 g aubergine Toegevoegd aan
  • 15 g boter Toegevoegd aan
  • 50 g Gerookte ham Toegevoegd aan
  • 5 Kwartelei Toegevoegd aan
  • 2 uitgeperst knoflookteentje Toegevoegd aan
  • 8 Tomaat Toegevoegd aan
  • 100 g Plakjes gerookte kaas Toegevoegd aan
  • 130 g pasta Toegevoegd aan
  • kerriepoeder Toegevoegd aan
  • Gerookte paprika gemalen Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • gesmolten boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Snijd eerst de aubergine in plakjes en zout ze om de bitterheid te verwijderen, laat ze een tijdje staan.

2. Stap

In boter bakken we gesneden lente-uitjes. Voeg gesneden rookham toe in kleine stukjes. Bak nog even samen. Na afkoeling mengen we kwartaaleieren, ze zijn dikker dan kippeneieren en ook gezonder, gerookt gemalen paprika, zout, kerrie. We mengen alles samen en we krijgen een vulling voor aubergine.

3. Stap

We vetten een Johannes-schaal in met boter en leggen gekookte pasta op de bodem. We wassen aubergine plakjes van zout, drogen ze af en leggen ze op de gekookte pasta.

4. Stap

Op de schijfjes aubergine leggen we de vulling, bovenop de vulling spreiden we de tomaten uit en bedekken we met gerookte plakjes kaas en bestrooien we een beetje met gemalen rode paprika. We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken het, aan het einde bakken we alleen van boven. Klaar en serveren, eet smakelijk.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Stanula

Gebakken aubergine met pasta

Uitstekende sappige aubergine .

45
Notulen
3
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snijd eerst de aubergine in plakjes en zout ze om de bitterheid te verwijderen, laat ze een tijdje staan.

2. Stap

In boter bakken we gesneden lente-uitjes. Voeg gesneden rookham toe in kleine stukjes. Bak nog even samen. Na afkoeling mengen we kwartaaleieren, ze zijn dikker dan kippeneieren en ook gezonder, gerookt gemalen paprika, zout, kerrie. We mengen alles samen en we krijgen een vulling voor aubergine.

3. Stap

We vetten een Johannes-schaal in met boter en leggen gekookte pasta op de bodem. We wassen aubergine plakjes van zout, drogen ze af en leggen ze op de gekookte pasta.

4. Stap

Op de schijfjes aubergine leggen we de vulling, bovenop de vulling spreiden we de tomaten uit en bedekken we met gerookte plakjes kaas en bestrooien we een beetje met gemalen rode paprika. We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken het, aan het einde bakken we alleen van boven. Klaar en serveren, eet smakelijk.

Ingrediënten
70 g
lente-uitjes
250 g
aubergine
15 g
boter
50 g
Gerookte ham
5
Kwartelei
2
uitgeperst knoflookteentje
8
Tomaat
100 g
Plakjes gerookte kaas
130 g
pasta
kerriepoeder
Gerookte paprika gemalen
zout
gesmolten boter