ADVERTENTIE

Bananenwafels met bosbessen

Bereid zachte wafels gemaakt van bananen en haver. Ze zijn delicaat, gemakkelijk te verteren en kunnen bijvoorbeeld geserveerd worden met verse bosbessen en bosbessensiroop.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 stukjes bananen Toegevoegd aan
  • 3 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 50 g Gesmolten kokosolie Toegevoegd aan
  • 150 g Gemalen haver vlokken Toegevoegd aan
  • 180 ml Witte yoghurt Toegevoegd aan
  • 2 el Van rijststroop Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Eetbare soda Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Appelazijn Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

We mix bananen met eieren. We voegen kokosolie, gemalen havermout, witte yoghurt toe.

2. Stap

We brengen op smaak met rijstsiroop en voegen baking soda en appelazijn toe.

3. Stap

We mengen het vaak samen en laten het 15 minuten staan.

4. Stap

Bak het voorbereide deeg in een wafelijzer, ongeveer 2 minuten. Serveer met witte yoghurt, overgoten met bosbessensiroop en verse bosbessen.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image skatulkavkuchyni

Bananenwafels met bosbessen

Bereid zachte wafels gemaakt van bananen en haver. Ze zijn delicaat, gemakkelijk te verteren en kunnen bijvoorbeeld geserveerd worden met verse bosbessen en bosbessensiroop.

20
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We mix bananen met eieren. We voegen kokosolie, gemalen havermout, witte yoghurt toe.

2. Stap

We brengen op smaak met rijstsiroop en voegen baking soda en appelazijn toe.

3. Stap

We mengen het vaak samen en laten het 15 minuten staan.

4. Stap

Bak het voorbereide deeg in een wafelijzer, ongeveer 2 minuten. Serveer met witte yoghurt, overgoten met bosbessensiroop en verse bosbessen.

Ingrediënten
2 stukjes
bananen
3 stukjes
Eieren
50 g
Gesmolten kokosolie
150 g
Gemalen haver vlokken
180 ml
Witte yoghurt
2 el
Van rijststroop
1 Artikel
Eetbare soda
1 Artikel
Appelazijn