:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/BmQmRNdL9GfsxbX2n0Cw/02447d608a2afd48957b6c642ad62d.png)
Garnalen op knoflook
Een smakelijk en aromatisch gerecht dat zelfs een beginner kan bereiden. Garnalen op knoflook zijn de ideale keuze voor een snelle lunch of diner.
Ingrediënten
- 200 g garnalen
- 3 kruidnagel knoflook
- 2 el olijfolie
- 1 stukjes citroen
- zout en peper
Laatste folders
Procedure
Bereid garnalen voor. Als je bevroren gebruikt, laat ze ontdooien.
We schillen de knoflook en smeren hem in.
Verhit olijfolie in een pan, voeg geperste knoflook toe en bak het tot het begint te ruiken.
We voegen de garnalen toe en rooster ze 2-3 minuten aan elke kant.
We zouten, kruiden en besprenkelen met citroensap.
We serveren het meteen. Garnalen met knoflook zijn uitstekend met vers brood of rijst.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Garnalen op knoflook
Een smakelijk en aromatisch gerecht dat zelfs een beginner kan bereiden. Garnalen op knoflook zijn de ideale keuze voor een snelle lunch of diner.
Bereid garnalen voor. Als je bevroren gebruikt, laat ze ontdooien.
We schillen de knoflook en smeren hem in.
Verhit olijfolie in een pan, voeg geperste knoflook toe en bak het tot het begint te ruiken.
We voegen de garnalen toe en rooster ze 2-3 minuten aan elke kant.
We zouten, kruiden en besprenkelen met citroensap.
We serveren het meteen. Garnalen met knoflook zijn uitstekend met vers brood of rijst.
Hoe heb je dit recept gemaakt?