ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: alipub

Fit bananenbrood

Een gezond en voedzaam alternatief voor gewoon brood. Bananenbrood zit vol vezels en eiwitten die ons lang verzadigen. Het smaakt ook geweldig de volgende dag, dus we kunnen het van tevoren bereiden en zo een snel ontbijt of een tussendoortje hebben.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 3 Stukken Overrijpe bananen Toegevoegd aan
  • 2 Stukken Grote eieren Toegevoegd aan
  • 60 gram Griekse yoghurt Toegevoegd aan
  • 30 milliliter Honing Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 240 gram Volkoren meel Toegevoegd aan
  • 50 gram havervlokken Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen Zout Toegevoegd aan
  • 15 g chocolade Toegevoegd aan
  • gemalen noten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C en bereid de vorm voor.

2. Stap

Prak de bananen in de kom.

3. Stap

Voeg de eieren, yoghurt, gehakte chocolade, gemalen noten, honing en vanille-extract toe en meng goed.

4. Stap

Voeg geleidelijk de droge ingrediënten toe en meng.

5. Stap

Giet het beslag vaak in de voorbereide vorm en bak in de voorverwarmde oven voor ongeveer 45 minuten.

6. Stap

Laat de bananenbrood afkoelen voordat je het snijdt.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten