:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/61dmvLLzAEDJxdvqvhjg/fbff11aa59d5c0a46f55f0a1a7901c.jpeg)
Eiwitrijke bagel
De hoofdingrediënten zijn kwark en mozzarella😊. Kwark is rijk aan proteïne, calcium en andere belangrijke voedingsstoffen. Het bevat ook minder vet en calorieën dan sommige andere zuivelproducten. Mozzarella is ook een gezonde keuze.
Ingrediënten
- 200 g Kwarkachtig gestremde melk
- 120 g Geraspte mozzarella
- 120 g Glad meel
- 10 g Van bakpoeder
- 2 Eieren
- 1⁄2 lepels Zand
- 10 g Lijnzaad halve
- Sesam
Laatste folders
Procedure
Kwark, kaas, 1 ei + wit, bloem met bakpoeder, zout goed kneden, als het deeg plakt is het nodig om wat bloem toe te voegen. We bedekken de bakplaat met bakpapier, vormen bagels (we kunnen onze handen met water bevochtigen - dat maakt het makkelijker) en leggen ze op de bakplaat.
Bestrijk met eigeel en bestrooi met zaadjes.
We bakken ongeveer 30 minuten op 200 graden.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Eiwitrijke bagel
De hoofdingrediënten zijn kwark en mozzarella😊. Kwark is rijk aan proteïne, calcium en andere belangrijke voedingsstoffen. Het bevat ook minder vet en calorieën dan sommige andere zuivelproducten. Mozzarella is ook een gezonde keuze.
Kwark, kaas, 1 ei + wit, bloem met bakpoeder, zout goed kneden, als het deeg plakt is het nodig om wat bloem toe te voegen. We bedekken de bakplaat met bakpapier, vormen bagels (we kunnen onze handen met water bevochtigen - dat maakt het makkelijker) en leggen ze op de bakplaat.
Bestrijk met eigeel en bestrooi met zaadjes.
We bakken ongeveer 30 minuten op 200 graden.
Hoe heb je dit recept gemaakt?