ADVERTENTIE
Eiwitrijke bagel

Eiwitrijke bagel

De hoofdingrediënten zijn kwark en mozzarella😊. Kwark is rijk aan proteïne, calcium en andere belangrijke voedingsstoffen. Het bevat ook minder vet en calorieën dan sommige andere zuivelproducten. Mozzarella is ook een gezonde keuze.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 200 g Kwarkachtig gestremde melk Toegevoegd aan
  • 120 g Geraspte mozzarella Toegevoegd aan
  • 120 g Glad meel Toegevoegd aan
  • 10 g Van bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 Eieren Toegevoegd aan
  • 12 lepels Zand Toegevoegd aan
  • 10 g Lijnzaad halve Toegevoegd aan
  • Sesam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Kwark, kaas, 1 ei + wit, bloem met bakpoeder, zout goed kneden, als het deeg plakt is het nodig om wat bloem toe te voegen. We bedekken de bakplaat met bakpapier, vormen bagels (we kunnen onze handen met water bevochtigen - dat maakt het makkelijker) en leggen ze op de bakplaat.

2. Stap

Bestrijk met eigeel en bestrooi met zaadjes.

3. Stap

We bakken ongeveer 30 minuten op 200 graden.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image napiekla

Eiwitrijke bagel

De hoofdingrediënten zijn kwark en mozzarella😊. Kwark is rijk aan proteïne, calcium en andere belangrijke voedingsstoffen. Het bevat ook minder vet en calorieën dan sommige andere zuivelproducten. Mozzarella is ook een gezonde keuze.

15
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Kwark, kaas, 1 ei + wit, bloem met bakpoeder, zout goed kneden, als het deeg plakt is het nodig om wat bloem toe te voegen. We bedekken de bakplaat met bakpapier, vormen bagels (we kunnen onze handen met water bevochtigen - dat maakt het makkelijker) en leggen ze op de bakplaat.

2. Stap

Bestrijk met eigeel en bestrooi met zaadjes.

3. Stap

We bakken ongeveer 30 minuten op 200 graden.

Ingrediënten
200 g
Kwarkachtig gestremde melk
120 g
Geraspte mozzarella
120 g
Glad meel
10 g
Van bakpoeder
2
Eieren
12 lepels
Zand
10 g
Lijnzaad halve
Sesam