ADVERTENTIE

Bron :: Marharyta Kovalenko from Marharyta Kovalenko

Eivrij biscuit

Een smakelijke en eenvoudige taartbodem die geen eieren bevat. Een uitstekende keuze voor mensen met allergieën of vegetariërs.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 120 ml water Toegevoegd aan
  • 120 ml plantaardige olie Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Vanille-extract Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C en bereid een bakvorm voor.

2. Stap

In een kom mengen we alle droge ingrediënten.

3. Stap

We voegen water, olie en vanille-extract toe en roeren goed door. Het mengsel moet glad zijn zonder klontjes.

4. Stap

Giet het beslag in de vorm en bak in een voorverwarmde oven gedurende ongeveer 40 minuten.

5. Stap

Laat het volledig afkoelen, dan kunnen we het uit de vorm halen en gebruiken voor verdere taartbereiding.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten