ADVERTENTIE
Bron :: margouillatphotos from Getty Images
Eieren in mayonaise
Een klassieker voor elk feest en familiebijeenkomst. Eieren in mayonaise zijn altijd lekker, vullend en zien er smakelijk uit.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 8 Stuk Eieren
- 4 lepels mayonaise
- 2 theelepels Mosterd
- 1 knijpen Zout
- 1 knijpen Peper
- 1 Lepel Bieslook
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Kook de eieren hard. Laat ze na het koken afkoelen en pel ze.
2. Stap
Snijd de eieren in tweeën. Haal de dooiers eruit en doe ze in een kom.
3. Stap
Voeg mayonaise, mosterd, zout en peper toe aan de dooiers. Meng alles goed.
4. Stap
Vul de eiwitten met vulling.
5. Stap
Bestrooi met bieslook.