ADVERTENTIE
Bron :: Olha_Afanasieva from Getty Images
Eenvoudige taart met mascarpone
Deze taart met mascarpone is eenvoudig te maken. Het is ideaal voor feestjes, verjaardagen of gewoon bij de koffie.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Gereedschappen
- 5 stukjes Eieren
- 150 g Kristalsuiker
- 150 g Poedersuiker
- 1 stukjes vanillesuiker
- 1 stukjes bakpoeder
- 300 g Glad meel
- 100 ml Plantaardige olie
Room:
- 500 g mascarpone
- 450 ml Slagroom
- 130 g Poedersuiker
- 1 stukjes slagroomversteviger
Gereedschap
- Aardbeien
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We mengen de dooiers met poedersuiker.
2. Stap
We voegen olie en yoghurt toe.
3. Stap
Voeg geleidelijk bloem, bakpoeder en vanillesuiker toe.
4. Stap
We kloppen de blanken met kristalsuiker en vouwen ze voorzichtig in het deeg.
5. Stap
We bekleden de bakvorm met bakpapier.
6. Stap
We bakken vaak op 175°C gedurende ongeveer 60 minuten.
7. Stap
In de kom mengen we met de mixer mascarpone, slagroom, suiker en verdikkingsmiddel.
8. Stap
We snijden vaak de taart en smeren er room op.
9. Stap
We versieren met aardbeien.