ADVERTENTIE

Bron :: alenaozerova from Canva

Deeg voor pannenkoeken

Zacht en elastisch deeg, ideaal voor het maken van pannenkoeken. Dit recept is eenvoudig te bereiden en vereist alleen basis ingrediënten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Gist Toegevoegd aan
  • 2 theelepels suiker Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • 300 ml water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Meng alle droge ingrediënten in een grote kom.

2. Stap

Voeg de gist en het water toe en verwerk tot een glad deeg.

3. Stap

Dek de kom met een doek af en laat op een warme plaats ongeveer een uur staan, totdat het deeg rijst en in volume verdubbelt.

4. Stap

Na het rijzen van het deeg, roer het en u kunt het gebruiken voor het bereiden van taarten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten