:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/BvNA3BXKTPgc8OM7ivKY/5665d358f6f7d8ab45cb4a43fc1ad6.jpeg)
De Beste Worteltaart
Zacht en smakelijk
Ingrediënten
Ingrediënten
- 100 g geraspte wortelen
- 65 g gewoon meel
- 3 ei
- 20 g kokossuiker
- 1⁄2 Pakket bakpoeder
- 3 lepels Van vochtig water
- 3 eetlepel raapzaadolie
- 1 eetlepel citroensap
Voor het bestrooien
- Jam om te smeren
- kokosnoot
Laatste folders
Procedure
Ik gebruikte een ronde vorm met een diameter van 26 cm.
We kloppen de eieren met suiker.
We voegen olie, water en citroensap toe en roeren.
Voeg vervolgens de geraspte wortel in huur toe en roer.
Voeg tenslotte gladde bloem toe (ik gebruikte banaan) en bakpoeder.
We bedekken de vorm met bakpapier en gieten het deeg erin.
Plaats in een voorverwarmde oven en bak op 180/30 minuten of tot goudbruin naar behoefte.
We kiezen en laten afkoelen.
Ik heb de top bedekt met abrikozenjam en bestrooid met kokosnoot.
Ik raad aan om een kleinere vorm te gebruiken zodat de taart iets hoger zal zijn. Of je kan een muffinvorm gebruiken.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
De Beste Worteltaart
Zacht en smakelijk
Ik gebruikte een ronde vorm met een diameter van 26 cm.
We kloppen de eieren met suiker.
We voegen olie, water en citroensap toe en roeren.
Voeg vervolgens de geraspte wortel in huur toe en roer.
Voeg tenslotte gladde bloem toe (ik gebruikte banaan) en bakpoeder.
We bedekken de vorm met bakpapier en gieten het deeg erin.
Plaats in een voorverwarmde oven en bak op 180/30 minuten of tot goudbruin naar behoefte.
We kiezen en laten afkoelen.
Ik heb de top bedekt met abrikozenjam en bestrooid met kokosnoot.
Ik raad aan om een kleinere vorm te gebruiken zodat de taart iets hoger zal zijn. Of je kan een muffinvorm gebruiken.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?