ADVERTENTIE

De Beste Worteltaart

Zacht en smakelijk

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Ingrediënten

  • 100 g geraspte wortelen Toegevoegd aan
  • 65 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 3 ei Toegevoegd aan
  • 20 g kokossuiker Toegevoegd aan
  • 12 Pakket bakpoeder Toegevoegd aan
  • 3 lepels Van vochtig water Toegevoegd aan
  • 3 eetlepel raapzaadolie Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel citroensap Toegevoegd aan

Voor het bestrooien

  • Jam om te smeren Toegevoegd aan
  • kokosnoot Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Ik gebruikte een ronde vorm met een diameter van 26 cm.

2. Stap

We kloppen de eieren met suiker.

3. Stap

We voegen olie, water en citroensap toe en roeren.

4. Stap

Voeg vervolgens de geraspte wortel in huur toe en roer.

ADVERTENTIE
5. Stap

Voeg tenslotte gladde bloem toe (ik gebruikte banaan) en bakpoeder.

6. Stap

We bedekken de vorm met bakpapier en gieten het deeg erin.

7. Stap

Plaats in een voorverwarmde oven en bak op 180/30 minuten of tot goudbruin naar behoefte.

8. Stap

We kiezen en laten afkoelen.

ADVERTENTIE
9. Stap

Ik heb de top bedekt met abrikozenjam en bestrooid met kokosnoot.

10. Stap

Ik raad aan om een kleinere vorm te gebruiken zodat de taart iets hoger zal zijn. Of je kan een muffinvorm gebruiken.

11. Stap

Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

De Beste Worteltaart

Zacht en smakelijk

45
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Ik gebruikte een ronde vorm met een diameter van 26 cm.

2. Stap

We kloppen de eieren met suiker.

3. Stap

We voegen olie, water en citroensap toe en roeren.

4. Stap

Voeg vervolgens de geraspte wortel in huur toe en roer.

5. Stap

Voeg tenslotte gladde bloem toe (ik gebruikte banaan) en bakpoeder.

6. Stap

We bedekken de vorm met bakpapier en gieten het deeg erin.

7. Stap

Plaats in een voorverwarmde oven en bak op 180/30 minuten of tot goudbruin naar behoefte.

8. Stap

We kiezen en laten afkoelen.

9. Stap

Ik heb de top bedekt met abrikozenjam en bestrooid met kokosnoot.

10. Stap

Ik raad aan om een kleinere vorm te gebruiken zodat de taart iets hoger zal zijn. Of je kan een muffinvorm gebruiken.

11. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
Ingrediënten
100 g
geraspte wortelen
65 g
gewoon meel
3
ei
20 g
kokossuiker
12 Pakket
bakpoeder
3 lepels
Van vochtig water
3 eetlepel
raapzaadolie
1 eetlepel
citroensap
Voor het bestrooien
Jam om te smeren
kokosnoot