:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Ntdo34a-dyqwliYW4bDd/62caf1f8a95dcbe64feccda61a28e9.jpeg)
Courgettesoep
Maak deze lichte roomsoep klaar tijdens het courgetteseizoen. Gezond, smakelijk, voedzaam.
Ingrediënten
- 600 ml bouillon
- 800 g courgette
- 1 el Olijf koolzaadolie
- knoflook
- 1 eetlepel Tekst: heer Lučina
Laatste folders
Procedure
Snijd de courgette in ringen van ongeveer 1 cm dik en dan in kwarten. Mix met olie, en plaats op een bakplaat bekleed met bakpapier. Voeg ook de hele knoflook toe aan de bakplaat. Bak in de oven op 190 graden voor een half uur. Verwarm de bouillon. Voeg de gebakken courgette toe en pers de knoflook uit. Mix en voeg room toe. Laat het sudderen en serveer met geroosterd brood en geraspte kaas.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Courgettesoep
Maak deze lichte roomsoep klaar tijdens het courgetteseizoen. Gezond, smakelijk, voedzaam.
Snijd de courgette in ringen van ongeveer 1 cm dik en dan in kwarten. Mix met olie, en plaats op een bakplaat bekleed met bakpapier. Voeg ook de hele knoflook toe aan de bakplaat. Bak in de oven op 190 graden voor een half uur. Verwarm de bouillon. Voeg de gebakken courgette toe en pers de knoflook uit. Mix en voeg room toe. Laat het sudderen en serveer met geroosterd brood en geraspte kaas.
Hoe heb je dit recept gemaakt?