ADVERTENTIE

Courgette Risotto

Courgette risotto vol van smaak en geur, dat is de ideale keuze voor zomeravonden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stukjes courgette Toegevoegd aan
  • 200 g Rijst Toegevoegd aan
  • 50 g parmezaan Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 112 l Groentesoep Toegevoegd aan
  • 2 el olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Was de courgette, verwijder de uiteinden en snijd ze in blokjes. Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.

2. Stap

Bak de ui in olijfolie in een pan, voeg knoflook en rijst toe. Bak alles samen een tijdje.

3. Stap

Voeg vervolgens de bouillon toe en kook op middelhoog vuur totdat de rijst alle vloeistof heeft opgenomen. Roer de rijst af en toe tijdens het koken.

4. Stap

Wanneer de rijst bijna gaar is, voegen we de gesneden courgette toe en koken we nog 10 minuten, tot de courgette zacht is.

ADVERTENTIE
5. Stap

Ten slotte voegen we geraspte Parmezaanse kaas toe en roeren we de risotto goed door elkaar, zodat de kaas smelt.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Courgette Risotto

Courgette risotto vol van smaak en geur, dat is de ideale keuze voor zomeravonden.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Was de courgette, verwijder de uiteinden en snijd ze in blokjes. Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.

2. Stap

Bak de ui in olijfolie in een pan, voeg knoflook en rijst toe. Bak alles samen een tijdje.

3. Stap

Voeg vervolgens de bouillon toe en kook op middelhoog vuur totdat de rijst alle vloeistof heeft opgenomen. Roer de rijst af en toe tijdens het koken.

4. Stap

Wanneer de rijst bijna gaar is, voegen we de gesneden courgette toe en koken we nog 10 minuten, tot de courgette zacht is.

5. Stap

Ten slotte voegen we geraspte Parmezaanse kaas toe en roeren we de risotto goed door elkaar, zodat de kaas smelt.

Ingrediënten
1 stukjes
courgette
200 g
Rijst
50 g
parmezaan
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
knoflook
112 l
Groentesoep
2 el
olijfolie