ADVERTENTIE
Courgette gehaktballen met kaas
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
- 400 g Courgettes
- 2 lepels Havermoutvlokken
- 100 g Harde kaas
- 3 kruidnagel Knoflook
- 1 Lepel Kinder griesmeel
- 2 Eieren
- zout
- oregano
- Gezondheid gezondheid
- Olijfolie priordei slovakije
- Paneermeel naar behoefte voor het coaten
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
65 min.
1. Stap
Doe havermoutvlokken in een kom, rasp er courgette over.
2. Stap
We kruiden het en laten het 15 minuten staan.
3. Stap
Vervolgens voegen we geraspte kaas, eieren, geperste knoflook, griesmeel en kruiden toe.
4. Stap
We mengen en voegen paneermeel toe al naargelang nodig, om de gehaktballen te vormen.
5. Stap
We rollen de gehaktballen in het paneermeel en leggen ze in de ovenschaal, die we hebben ingesmeerd met olijfolie.
6. Stap
Plaats het in de voorverwarmde oven en bak op 180/40 minuten of tot goudbruin zoals vereist.
7. Stap
Je kunt de gehaktballen naar smaak bakken in een pan of in een heteluchtfriteuse. Ik serveerde ze met gekookte aardappelen.
8. Stap
Eet smakelijk!