ADVERTENTIE
Bron :: Liudmila Chernetska from Getty Images
Chocolade biscuit
Recept voor een luchtige chocolade biscuit, die geschikt is voor taarten of cakes.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
1
- 6 stukjes Eieren
- 200 g suiker
- 200 g gewoon meel
- 50 g cacao
- 1 theelepel Bakpoeder
- 50 g chocolade
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Scheid de eieren in dooiers en eiwitten. Klop de eiwitten op tot een schuim, voeg geleidelijk suiker toe en klop tot stijf.
2. Stap
Voeg de dooiers, meel, gesmolten chocolade, cacao en bakpoeder toe aan de opgeklopte eiwitten. Meng goed.
3. Stap
Giet het deeg vaak op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de cake ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.