ADVERTENTIE

Bron :: gadost from Getty Images

Camembert uit de oven met rozemarijn

Zachte, gesmolten camembert met aromatische rozemarijn is een perfecte snack voor de avond. Makkelijk te bereiden en het eindresultaat zal zeker alle kaasliefhebbers tevreden stellen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
2
  • 1 Camembert Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gedroogde rozemarijn Toegevoegd aan
  • 2 Tenen knoflook Toegevoegd aan
  • 2 stokbrood Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden C.

2. Stap

Plaats de camembert in een ovenbestendige schaal. Bestrooi het met gedroogde rozemarijn en voeg knoflookteentjes toe.

3. Stap

Bak in de oven voor ongeveer 20 minuten, tot de kaas begint te smelten.

4. Stap

Serveer heet, met stukjes stokbrood.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Camembert uit de oven met rozemarijn

Zachte, gesmolten camembert met aromatische rozemarijn is een perfecte snack voor de avond. Makkelijk te bereiden en het eindresultaat zal zeker alle kaasliefhebbers tevreden stellen.

30
Notulen
2
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden C.

2. Stap

Plaats de camembert in een ovenbestendige schaal. Bestrooi het met gedroogde rozemarijn en voeg knoflookteentjes toe.

3. Stap

Bak in de oven voor ongeveer 20 minuten, tot de kaas begint te smelten.

4. Stap

Serveer heet, met stukjes stokbrood.

Ingrediënten
1
Camembert
1 theelepel
Gedroogde rozemarijn
2 Tenen
knoflook
2
stokbrood