:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/r_RudYxdO08YRbIg8nMx/0081122be7ab0f7fb2ec64ef31cd3a.jpeg)
Bron :: gadost from Getty Images
Camembert uit de oven met rozemarijn
Zachte, gesmolten camembert met aromatische rozemarijn is een perfecte snack voor de avond. Makkelijk te bereiden en het eindresultaat zal zeker alle kaasliefhebbers tevreden stellen.
Ingrediënten
- 1 Camembert
- 1 theelepel Gedroogde rozemarijn
- 2 Tenen knoflook
- 2 stokbrood
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Plaats de camembert in een ovenbestendige schaal. Bestrooi het met gedroogde rozemarijn en voeg knoflookteentjes toe.
Bak in de oven voor ongeveer 20 minuten, tot de kaas begint te smelten.
Serveer heet, met stukjes stokbrood.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Camembert uit de oven met rozemarijn
Zachte, gesmolten camembert met aromatische rozemarijn is een perfecte snack voor de avond. Makkelijk te bereiden en het eindresultaat zal zeker alle kaasliefhebbers tevreden stellen.
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Plaats de camembert in een ovenbestendige schaal. Bestrooi het met gedroogde rozemarijn en voeg knoflookteentjes toe.
Bak in de oven voor ongeveer 20 minuten, tot de kaas begint te smelten.
Serveer heet, met stukjes stokbrood.
Hoe heb je dit recept gemaakt?