ADVERTENTIE
Bron :: Svetlana Monyakova from Getty Images
Bulgur pap op zoet
Heerlijke en voedzame bulgur pap, geserveerd op zoet met appel en kaneel, is de ideale oplossing voor een snel ontbijt of een gezond diner. Bereid dit eenvoudige en gezonde recept dat je zal vullen en je energie zal geven voor de hele dag.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
2
- 200 g bulgur
- 2 stukjes Appel
- 2 theelepels Kaneel
- 4 theelepels Honing
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Kook de bulgur volgens de instructies op de verpakking.
2. Stap
Terwijl de bulgur kookt, schil je de appels en snijd ze in kleine stukjes.
3. Stap
Doe de appels met eventueel resterend water en kaneel in een pan en bak ze tot de appels zachter worden.
4. Stap
Als de bulgur gekookt is, voeg er dan geroosterde appels met kaneel en honing aan toe. Roer alles goed door.
5. Stap
Serveer warm. Je kunt de bulgurpap nog een beetje bestrooien met kaneel en bovenop met honing gieten.