ADVERTENTIE
Brownies met chocoladecrème

Brownies met chocoladecrème

Brownies als taart? Voor Valentijnsdag of een feestje voor een chocoladeliefhebber :)

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 200 g Riet suiker Toegevoegd aan
  • 150 g Hete chocolade Toegevoegd aan
  • 2 stuk ei Toegevoegd aan
  • 100 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 30 g cacao Toegevoegd aan

Crème

  • 250 g roomkaas Toegevoegd aan
  • 50 g Warme chocolademelk Toegevoegd aan
  • 50 g bloemsuiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We smelten de boter (kan op het fornuis of in de magnetron). We roeren de suiker erdoor en verwarmen opnieuw, ik heb het 60 seconden in de magnetron gedaan. Vervolgens voegen we de gehakte chocolade toe en roeren tot het gesmolten is. Voeg vervolgens de eieren één voor één toe. Zeef tenslotte de bloem met de cacao en roer. Giet het beslag in een kleinere vorm bekleed met bakpapier. Bak op een temperatuur van 175 graden gedurende 30 minuten. Laat na het bakken minimaal een half uur afkoelen.

2. Stap

We kloppen de roomkaas en mengen de suiker erdoor. We smelten de chocolade. We voegen een lepel roomkaas toe aan de chocolade en mengen het goed zodat het mooi mengt. We mengen beetje bij beetje tot we beide mengsels hebben gecombineerd. We mengen een gladde crème, die we in een bakzak vullen. We versieren de bovenkant van de brownies met de crème en serveren het.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten