Brownies met chocoladecrème
Brownies als taart? Voor Valentijnsdag of een feestje voor een chocoladeliefhebber :)
Ingrediënten
Vaak
- 100 g boter
- 200 g Riet suiker
- 150 g Hete chocolade
- 2 stuk ei
- 100 g gewoon meel
- 30 g cacao
Crème
- 250 g roomkaas
- 50 g Warme chocolademelk
- 50 g bloemsuiker
Laatste folders
Procedure
We smelten de boter (kan op het fornuis of in de magnetron). We roeren de suiker erdoor en verwarmen opnieuw, ik heb het 60 seconden in de magnetron gedaan. Vervolgens voegen we de gehakte chocolade toe en roeren tot het gesmolten is. Voeg vervolgens de eieren één voor één toe. Zeef tenslotte de bloem met de cacao en roer. Giet het beslag in een kleinere vorm bekleed met bakpapier. Bak op een temperatuur van 175 graden gedurende 30 minuten. Laat na het bakken minimaal een half uur afkoelen.
We kloppen de roomkaas en mengen de suiker erdoor. We smelten de chocolade. We voegen een lepel roomkaas toe aan de chocolade en mengen het goed zodat het mooi mengt. We mengen beetje bij beetje tot we beide mengsels hebben gecombineerd. We mengen een gladde crème, die we in een bakzak vullen. We versieren de bovenkant van de brownies met de crème en serveren het.