ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/8zL99y6XqJVIdSjreAfs/b63d8765c5832c6871b9a960945ffb.jpeg)
Broskvový koláč
Rychlý, jednoduchý recept, který můžete připravit všude po světě
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 3 velké Perzik
- 2 ei
- 2 kopje witte yoghurt
- 2 kopje Meel
- 1 kopje Suiker
- 1 kopje Oliën
- 1 Poeder Om te bakken
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
35 min.
1. Stap
Meng alle ingrediënten. Giet het deeg in een vorm bekleed met bakpapier. Snijd de perziken in plakjes en leg ze op het deeg. Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden tot goudbruin, ongeveer 25 minuten. Klaar
2. Stap
Let op: ik heb een kopje van 200 ml gebruikt.
3. Stap
Scan de QR-code om het videorecept te zien
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Broskvový koláč
Rychlý, jednoduchý recept, který můžete připravit všude po světě
35
Notulen8
Aantal portiesProcedure
1. Stap
Meng alle ingrediënten. Giet het deeg in een vorm bekleed met bakpapier. Snijd de perziken in plakjes en leg ze op het deeg. Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden tot goudbruin, ongeveer 25 minuten. Klaar
2. Stap
Let op: ik heb een kopje van 200 ml gebruikt.
3. Stap
Scan de QR-code om het videorecept te zien
Ingrediënten
3 velké
Perzik
2
ei
2 kopje
witte yoghurt
2 kopje
Meel
1 kopje
Suiker
1 kopje
Oliën
1 Poeder
Om te bakken
Hoe heb je dit recept gemaakt?