ADVERTENTIE
Bron :: enzodebernardo from Getty Images
Broodstokjes
Geweldig recept voor zelfgemaakte broodstokjes, perfect om te knabbelen met vrienden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
- 400 g gewoon meel
- 1 theelepel Zout
- 1 theelepel suiker
- 1 stukjes Gedroogde gist
- 250 ml water
- 2 eetlepels olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Meng alle droge ingrediënten, voeg water en olie toe en verwerk tot een glad deeg. Laat het 10 minuten rusten.
2. Stap
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven bord en bereid een bakplaat voor met bakpapier.
3. Stap
Snijd vaak in dunne reepjes en leg deze op de bakplaat.
4. Stap
Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 15 minuten of totdat de stokjes goudbruin zijn.
5. Stap
Laat de stokjes na het uithalen uit de oven afkoelen. Serveer ze apart of als bijgerecht bij soep of salade. Eet smakelijk!