:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/XH7OEm39yFIH71ftiJuX/f085b3d65a7957b85a4531f93ba03b.png)
Bramenjam
Uitmuntende zelfgemaakte bramenjam die je in het comfort van je eigen huis kunt bereiden. Een eenvoudig en snel recept dat je zeker zal betoveren met zijn smaak. Geweldig voor brood, pannenkoeken.
Ingrediënten
- 1 kg bramen
- 700 g suiker
- 1 stukjes citroen
Laatste folders
Procedure
Vul de pot met bramen en suiker, laat het dan ongeveer een uur staan.
Voeg het citroensap toe en kook tot een kokende consistentie.
We gieten de afgewerkte jam in glazen, draaien ze ondersteboven en laten ze afkoelen.
Na het afkoelen van de beker zetten we deze op een koele en donkere plaats.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Bramenjam
Uitmuntende zelfgemaakte bramenjam die je in het comfort van je eigen huis kunt bereiden. Een eenvoudig en snel recept dat je zeker zal betoveren met zijn smaak. Geweldig voor brood, pannenkoeken.
Vul de pot met bramen en suiker, laat het dan ongeveer een uur staan.
Voeg het citroensap toe en kook tot een kokende consistentie.
We gieten de afgewerkte jam in glazen, draaien ze ondersteboven en laten ze afkoelen.
Na het afkoelen van de beker zetten we deze op een koele en donkere plaats.
Hoe heb je dit recept gemaakt?