ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/0f944uCQpD-iRWAlVOuP/232c09b8858566e9330f5b34631c55.jpeg)
Borůvková buchta
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1⁄2 vanillesuiker
- 100 g volkorenmeel
- 1⁄2 Lepel Bakpoeder
- 120 g witte yoghurt
- 150 g Bosbessen
- 75 g Rietsuiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
Eerst mengen we het meel, griesmeel, vanillesuiker en eieren.
2. Stap
Voeg dan de yoghurt toe en roer alles door elkaar. Voeg als laatste de bosbessen toe.
3. Stap
Giet in een kom die bekleed is met bakpapier en bak ongeveer 25-30 minuten op 180 graden.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Borůvková buchta
40
Notulen4
Aantal portiesProcedure
1. Stap
Eerst mengen we het meel, griesmeel, vanillesuiker en eieren.
2. Stap
Voeg dan de yoghurt toe en roer alles door elkaar. Voeg als laatste de bosbessen toe.
3. Stap
Giet in een kom die bekleed is met bakpapier en bak ongeveer 25-30 minuten op 180 graden.
Ingrediënten
1⁄2
vanillesuiker
100 g
volkorenmeel
1⁄2 Lepel
Bakpoeder
120 g
witte yoghurt
150 g
Bosbessen
75 g
Rietsuiker
Hoe heb je dit recept gemaakt?