ADVERTENTIE
Bron :: Akalashnikov00 from Getty Images
Boekweitbrood
Boekweitbrood is een heerlijke, gezonde en glutenvrije optie voor degenen die op zoek zijn naar alternatieven voor traditionele tarwemeelproducten. Het is ideaal voor het ontbijt of als aanvulling op soep.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
6
- 500 g Boekweitgrutten
- 1 glas Warm water
- 1 knijpen Tekst
- 2 lepels Lijnzaadolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Meng de boekweitgrutten met warm water en zout, en laat het dan 2 uur staan.
2. Stap
Voeg na 2 uur lijnzaadolie toe, meng en blend tot een glad beslag.
3. Stap
Verplaats het deeg naar de bakvorm en plaats het vervolgens in de voorverwarmde oven en bak gedurende 40 minuten op 180 graden Celsius.
4. Stap
Na het bakken moet je het brood uit de oven halen en laten afkoelen voordat je het snijdt.