ADVERTENTIE

Bron :: Akalashnikov00 from Getty Images

Boekweitbrood

Boekweitbrood is een heerlijke, gezonde en glutenvrije optie voor degenen die op zoek zijn naar alternatieven voor traditionele tarwemeelproducten. Het is ideaal voor het ontbijt of als aanvulling op soep.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 500 g Boekweitgrutten Toegevoegd aan
  • 1 glas Warm water Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Tekst Toegevoegd aan
  • 2 lepels Lijnzaadolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Meng de boekweitgrutten met warm water en zout, en laat het dan 2 uur staan.

2. Stap

Voeg na 2 uur lijnzaadolie toe, meng en blend tot een glad beslag.

3. Stap

Verplaats het deeg naar de bakvorm en plaats het vervolgens in de voorverwarmde oven en bak gedurende 40 minuten op 180 graden Celsius.

4. Stap

Na het bakken moet je het brood uit de oven halen en laten afkoelen voordat je het snijdt.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten