:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/hLzIR3RpFRXIbiM0FSaQ/ce44a8f05086ba40672160b0492a78.jpeg)
Bron :: Akalashnikov00 from Getty Images
Boekweitbrood
Boekweitbrood is een heerlijke, gezonde en glutenvrije optie voor degenen die op zoek zijn naar alternatieven voor traditionele tarwemeelproducten. Het is ideaal voor het ontbijt of als aanvulling op soep.
Ingrediënten
- 500 g Boekweitgrutten
- 1 glas Warm water
- 1 knijpen Tekst
- 2 lepels Lijnzaadolie
Laatste folders
Procedure
Meng de boekweitgrutten met warm water en zout, en laat het dan 2 uur staan.
Voeg na 2 uur lijnzaadolie toe, meng en blend tot een glad beslag.
Verplaats het deeg naar de bakvorm en plaats het vervolgens in de voorverwarmde oven en bak gedurende 40 minuten op 180 graden Celsius.
Na het bakken moet je het brood uit de oven halen en laten afkoelen voordat je het snijdt.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Boekweitbrood
Boekweitbrood is een heerlijke, gezonde en glutenvrije optie voor degenen die op zoek zijn naar alternatieven voor traditionele tarwemeelproducten. Het is ideaal voor het ontbijt of als aanvulling op soep.
Meng de boekweitgrutten met warm water en zout, en laat het dan 2 uur staan.
Voeg na 2 uur lijnzaadolie toe, meng en blend tot een glad beslag.
Verplaats het deeg naar de bakvorm en plaats het vervolgens in de voorverwarmde oven en bak gedurende 40 minuten op 180 graden Celsius.
Na het bakken moet je het brood uit de oven halen en laten afkoelen voordat je het snijdt.
Hoe heb je dit recept gemaakt?