:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/PcWr7UMVsaxVPcdFtJ0O/5ad78a5e6f1d3bb4bd05b7cd680c80.jpeg)
Bloemkoolpannenkoeken met kaas
Krokante bloemkoolpannenkoeken met kaas zijn de ideale keuze voor een snelle en gezonde lunch of diner. Ze zijn eenvoudig te bereiden en het resultaat is het waard.
Ingrediënten
- 1 stuk bloemkool
- 100 g geraspte kaas
- 2 stuk Eieren
- 120 g grof meel
- 1 stuk De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel Zwarte peper
- 2 theelepels olijfolie
Laatste folders
Procedure
We maken de bloemkool schoon en snijden deze in kleinere stukjes. We pellen de ui en knoflook en hakken ze fijn.
We stoppen de bloemkool in de blender en mixen het fijn, zodat het de consistentie van rijst heeft. We voegen gehakte ui en knoflook toe aan het mengsel.
Voeg geraspte kaas, eieren, meel, zout en peper toe aan de mix. Meng het mengsel goed.
Verhit de olijfolie in een pan. Met een lepel, haal de bloemkoolmassa uit en maak een pannenkoek. Bak aan beide kanten goudbruin.
We serveren de pannenkoeken heet. We kunnen ze alleen serveren of met je favoriete saus.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Bloemkoolpannenkoeken met kaas
Krokante bloemkoolpannenkoeken met kaas zijn de ideale keuze voor een snelle en gezonde lunch of diner. Ze zijn eenvoudig te bereiden en het resultaat is het waard.
We maken de bloemkool schoon en snijden deze in kleinere stukjes. We pellen de ui en knoflook en hakken ze fijn.
We stoppen de bloemkool in de blender en mixen het fijn, zodat het de consistentie van rijst heeft. We voegen gehakte ui en knoflook toe aan het mengsel.
Voeg geraspte kaas, eieren, meel, zout en peper toe aan de mix. Meng het mengsel goed.
Verhit de olijfolie in een pan. Met een lepel, haal de bloemkoolmassa uit en maak een pannenkoek. Bak aan beide kanten goudbruin.
We serveren de pannenkoeken heet. We kunnen ze alleen serveren of met je favoriete saus.
Hoe heb je dit recept gemaakt?