ADVERTENTIE

Bloemkoolpannenkoeken met kaas

Krokante bloemkoolpannenkoeken met kaas zijn de ideale keuze voor een snelle en gezonde lunch of diner. Ze zijn eenvoudig te bereiden en het resultaat is het waard.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stuk bloemkool Toegevoegd aan
  • 100 g geraspte kaas Toegevoegd aan
  • 2 stuk Eieren Toegevoegd aan
  • 120 g grof meel Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 theelepels olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We maken de bloemkool schoon en snijden deze in kleinere stukjes. We pellen de ui en knoflook en hakken ze fijn.

2. Stap

We stoppen de bloemkool in de blender en mixen het fijn, zodat het de consistentie van rijst heeft. We voegen gehakte ui en knoflook toe aan het mengsel.

3. Stap

Voeg geraspte kaas, eieren, meel, zout en peper toe aan de mix. Meng het mengsel goed.

4. Stap

Verhit de olijfolie in een pan. Met een lepel, haal de bloemkoolmassa uit en maak een pannenkoek. Bak aan beide kanten goudbruin.

5. Stap

We serveren de pannenkoeken heet. We kunnen ze alleen serveren of met je favoriete saus.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten