ADVERTENTIE
Bloemkoolpannenkoeken met kaas
Krokante bloemkoolpannenkoeken met kaas zijn de ideale keuze voor een snelle en gezonde lunch of diner. Ze zijn eenvoudig te bereiden en het resultaat is het waard.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 stuk bloemkool
- 100 g geraspte kaas
- 2 stuk Eieren
- 120 g grof meel
- 1 stuk De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel Zwarte peper
- 2 theelepels olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
We maken de bloemkool schoon en snijden deze in kleinere stukjes. We pellen de ui en knoflook en hakken ze fijn.
2. Stap
We stoppen de bloemkool in de blender en mixen het fijn, zodat het de consistentie van rijst heeft. We voegen gehakte ui en knoflook toe aan het mengsel.
3. Stap
Voeg geraspte kaas, eieren, meel, zout en peper toe aan de mix. Meng het mengsel goed.
4. Stap
Verhit de olijfolie in een pan. Met een lepel, haal de bloemkoolmassa uit en maak een pannenkoek. Bak aan beide kanten goudbruin.
5. Stap
We serveren de pannenkoeken heet. We kunnen ze alleen serveren of met je favoriete saus.