ADVERTENTIE

Bron :: vikif from Getty Images

Bladerdeegreepjes met kaas

Recept voor de beste bladerdeeg kaasstengels.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 1 verpakking Bladerdeeg Toegevoegd aan
  • 1 stuk ei Toegevoegd aan
  • 200 g Geraspte harde kaas Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • gemalen rode peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Stap

Rol het bladerdeeg uit op een plank en bestrooi het met geraspte kaas.

3. Stap

Voeg een snufje zout toe aan het ei en bestrijk het deeg ermee. Bestrooi het daarna met rode peper.

4. Stap

Snijd het deeg in repen, die je ongeveer 15 tot 25 minuten bakt.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Bladerdeegreepjes met kaas

Recept voor de beste bladerdeeg kaasstengels.

30
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Stap

Rol het bladerdeeg uit op een plank en bestrooi het met geraspte kaas.

3. Stap

Voeg een snufje zout toe aan het ei en bestrijk het deeg ermee. Bestrooi het daarna met rode peper.

4. Stap

Snijd het deeg in repen, die je ongeveer 15 tot 25 minuten bakt.

Ingrediënten
1 verpakking
Bladerdeeg
1 stuk
ei
200 g
Geraspte harde kaas
zout
gemalen rode peper