:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/D1vI1mD2pDbUzdGldlNM/ee216baef1c3e12c40bf462edd792f.jpeg)
Bron :: harashchenkoalexandra from Canva
Biscuit Cacaodeeg
Dit biscuit cacaodeeg is ideaal voor verschillende soorten taarten en gebakjes.
Ingrediënten
- 6 stuk Grote eieren
- 180 g Suiker
- 150 g Glad meel
- 30 g Cacaopoeder
- 5 el Olie
- citroensap
Laatste folders
Procedure
Splits de eieren in dooiers en eiwitten. Klop de dooiers op met de helft van de suiker tot ze lichter worden.
Klop de eiwitten stijf met citroensap, voeg geleidelijk de resterende suiker toe en klop tot er stevige pieken vormen.
Meng gezeefde meel gemengd met cacao en olie door het eimengsel.
Meng ten slotte gemakkelijk het eiwitschuim in.
Bekleed de taartvorm met bakpapier, giet het deeg erin, dat ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden wordt gebakken.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Biscuit Cacaodeeg
Dit biscuit cacaodeeg is ideaal voor verschillende soorten taarten en gebakjes.
Splits de eieren in dooiers en eiwitten. Klop de dooiers op met de helft van de suiker tot ze lichter worden.
Klop de eiwitten stijf met citroensap, voeg geleidelijk de resterende suiker toe en klop tot er stevige pieken vormen.
Meng gezeefde meel gemengd met cacao en olie door het eimengsel.
Meng ten slotte gemakkelijk het eiwitschuim in.
Bekleed de taartvorm met bakpapier, giet het deeg erin, dat ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden wordt gebakken.
Hoe heb je dit recept gemaakt?