ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: Ekologiskt_Skafferi

Basilicum Pesto

Klassieke Italiaanse basilicumpesto, perfect voor het toevoegen van een uitgesproken smaak aan uw pannenkoeken, pasta of gegrilde groenten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 mokken Verse basilicumbladeren Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 12 mok Geroosterde pijnboompitten Toegevoegd aan
  • 12 mok Geraspte Parmezaanse kaas Toegevoegd aan
  • 12 mok Olijfolie Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan
  • gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

10 min.
1. Stap

Doe de basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zout en peper in een kleine blender of keukenmachine.

2. Stap

Meng bij lage snelheid tot de ingrediënten grof gehakt zijn.

3. Stap

Verhoog de snelheid tot medium en voeg langzaam olijfolie toe.

4. Stap

Mix tot het mengsel glad en goed gemengd is.

ADVERTENTIE
5. Stap

Basilicumpesto kan ongeveer 7 dagen in de koelkast worden bewaard in een gesloten container.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Basilicum Pesto

Klassieke Italiaanse basilicumpesto, perfect voor het toevoegen van een uitgesproken smaak aan uw pannenkoeken, pasta of gegrilde groenten.

10
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Doe de basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zout en peper in een kleine blender of keukenmachine.

2. Stap

Meng bij lage snelheid tot de ingrediënten grof gehakt zijn.

3. Stap

Verhoog de snelheid tot medium en voeg langzaam olijfolie toe.

4. Stap

Mix tot het mengsel glad en goed gemengd is.

5. Stap

Basilicumpesto kan ongeveer 7 dagen in de koelkast worden bewaard in een gesloten container.

Ingrediënten
2 mokken
Verse basilicumbladeren
2 kruidnagel
knoflook
12 mok
Geroosterde pijnboompitten
12 mok
Geraspte Parmezaanse kaas
12 mok
Olijfolie
korrel zout
gemalen zwarte peper