:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/R2Nk1wUefTu6Ub6iXmRz/63ceeb24f9a1e12d60bc7132ae9129.jpeg)
Bron :: Pixabay: Ekologiskt_Skafferi
Basilicum Pesto
Klassieke Italiaanse basilicumpesto, perfect voor het toevoegen van een uitgesproken smaak aan uw pannenkoeken, pasta of gegrilde groenten.
Ingrediënten
- 2 mokken Verse basilicumbladeren
- 2 kruidnagel knoflook
- 1⁄2 mok Geroosterde pijnboompitten
- 1⁄2 mok Geraspte Parmezaanse kaas
- 1⁄2 mok Olijfolie
- korrel zout
- gemalen zwarte peper
Laatste folders
Procedure
Doe de basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zout en peper in een kleine blender of keukenmachine.
Meng bij lage snelheid tot de ingrediënten grof gehakt zijn.
Verhoog de snelheid tot medium en voeg langzaam olijfolie toe.
Mix tot het mengsel glad en goed gemengd is.
Basilicumpesto kan ongeveer 7 dagen in de koelkast worden bewaard in een gesloten container.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Basilicum Pesto
Klassieke Italiaanse basilicumpesto, perfect voor het toevoegen van een uitgesproken smaak aan uw pannenkoeken, pasta of gegrilde groenten.
Doe de basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zout en peper in een kleine blender of keukenmachine.
Meng bij lage snelheid tot de ingrediënten grof gehakt zijn.
Verhoog de snelheid tot medium en voeg langzaam olijfolie toe.
Mix tot het mengsel glad en goed gemengd is.
Basilicumpesto kan ongeveer 7 dagen in de koelkast worden bewaard in een gesloten container.
Hoe heb je dit recept gemaakt?