ADVERTENTIE
Banaan-aardbei ijslolly's

Banaan-aardbei ijslolly's

Heb je ooit zelfgemaakte ijslolly's geprobeerd? Je kunt ze gemakkelijk zelf maken. En ook nog eens gezond, doordat je precies weet wat je erin stopt. Deze zijn met banaan en aardbei, maar het maakt niet uit als je geen verse aardbeien in huis hebt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
5
  • 140 g Griekse yoghurt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes banaan Toegevoegd aan
  • 15 g Aardbeienproteïne of gepureerde aardbeien Toegevoegd aan
  • 15 g Fruit aardbei banaan Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.

Verpletter de gevriesdroogde vruchten fijn. Pureer of rasp de banaan fijn tot een puree. In een kom mengen we yoghurt, bananenpuree, proteïne en een deel van het gevriesdroogde fruit. We plaatsen de rest van het gevriesdroogde fruit op de bodem van de ijsvormen en bedekken het met de crème. Nivelleer het, vergeet niet om de stok toe te voegen en plaats het minstens 3 uur in de vriezer. Na het uit de vriezer te hebben gehaald, kunnen we het druppelen of in gesmolten chocolade bedekken, maar dat is niet nodig. Als je geen ijsvormpjes hebt, kun je ook siliconen muffinvormpjes gebruiken 😊

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image in_inthekitchen

Banaan-aardbei ijslolly's

Heb je ooit zelfgemaakte ijslolly's geprobeerd? Je kunt ze gemakkelijk zelf maken. En ook nog eens gezond, doordat je precies weet wat je erin stopt. Deze zijn met banaan en aardbei, maar het maakt niet uit als je geen verse aardbeien in huis hebt.

20
Notulen
5
Aantal porties
Procedure

Verpletter de gevriesdroogde vruchten fijn. Pureer of rasp de banaan fijn tot een puree. In een kom mengen we yoghurt, bananenpuree, proteïne en een deel van het gevriesdroogde fruit. We plaatsen de rest van het gevriesdroogde fruit op de bodem van de ijsvormen en bedekken het met de crème. Nivelleer het, vergeet niet om de stok toe te voegen en plaats het minstens 3 uur in de vriezer. Na het uit de vriezer te hebben gehaald, kunnen we het druppelen of in gesmolten chocolade bedekken, maar dat is niet nodig. Als je geen ijsvormpjes hebt, kun je ook siliconen muffinvormpjes gebruiken 😊

Ingrediënten
140 g
Griekse yoghurt
1 stukjes
banaan
15 g
Aardbeienproteïne of gepureerde aardbeien
15 g
Fruit aardbei banaan