:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/FQ0SKoGeA10IzlxrrmTl/5ceb50d84b6bac8efbf67d18ffb62c.jpeg)
Appeltaart met noten
De geur van appels, noten en kaneel mag niet ontbreken in de komende herfst. Bak deze heerlijke taart zelf.
Ingrediënten
Vaak
- 25 dkg Halfgrove mout
- 25 dkg Gladde bloem
- 10 dkg Poedersuiker
- 10 dkg Kristalsuiker
- 20 dkg Boter
- 2 stukjes Eieren
- 1 stukjes Bakpoeder
- citroenschil
Inhoud
- 6 stukjes grotere appels
- 10 dkg Gehakte walnoten van lichtfruit
- 1 stukjes kaneelsuiker
- 1 stukjes vanillesuiker
Laatste folders
Procedure
We mengen alle ingrediënten voor het deeg, dat we minstens een half uur in de koelkast laten rusten. Vervolgens verdelen we het deeg in tweeën. We rollen elk van hen uit tot een rechthoek van ongeveer 20x30 cm.
We raspen de appels, persen het sap eruit en voegen gemalen noten, kaneelsuiker en vanillesuiker toe. We leggen het op de eerste laag deeg en strijken het gelijkmatig uit. We bedekken het met de tweede laag deeg en prikken het met een vork. We drukken de randen aan. Bakken gedurende 35 minuten op 180°C.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Appeltaart met noten
De geur van appels, noten en kaneel mag niet ontbreken in de komende herfst. Bak deze heerlijke taart zelf.
We mengen alle ingrediënten voor het deeg, dat we minstens een half uur in de koelkast laten rusten. Vervolgens verdelen we het deeg in tweeën. We rollen elk van hen uit tot een rechthoek van ongeveer 20x30 cm.
We raspen de appels, persen het sap eruit en voegen gemalen noten, kaneelsuiker en vanillesuiker toe. We leggen het op de eerste laag deeg en strijken het gelijkmatig uit. We bedekken het met de tweede laag deeg en prikken het met een vork. We drukken de randen aan. Bakken gedurende 35 minuten op 180°C.
Hoe heb je dit recept gemaakt?