ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: RitaE
Appels in beslag
Recept voor gefrituurde appels in beslag, dat ook als dessert kan dienen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
Vaak
- 125 g gewoon meel
- 1 stukjes ei
- 150 ml melk
- Zout
Appels
- 4 stukjes Appels
- 1 theelepel citroensap
- 1 theelepel suiker
Gereedschap
- 500 ml Bakolie
- 2 eetlepels Poedersuiker om te bestrooien
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Meng bloem, eieren, melk en zout in een kom en roer goed om een glad beslag te creëren. Laat het minstens 20 minuten rusten.
2. Stap
We schillen de appels, verwijderen de kern en snijden ze in ongeveer 1cm dikke plakjes. We besprenkelen de appels dan met citroensap en bestrooien ze met suiker.
3. Stap
Verhit de olie op middelhoog vuur. Doop elk appel in het beslag en bak aan beide kanten tot het goudbruin is.
4. Stap
Bestrooi de gebakken appels met poedersuiker en serveer ze nog warm.