:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/MgCBmqSMZGDQ8zkEJzOG/39e0856c8f4a310cdad431719ec4c1.jpeg)
Bron :: homydesign from Getty Images
Aardbeientaart van biscuitdeeg
Een smakelijke zomerse aardbeientaart bereid uit biscuitdeeg.
Ingrediënten
Vaak
- 200 g Meel
- 150 g boter
- 50 g suiker
- 1 stukjes Groot ei
- 1 theelepel Bakpoeder
Inhoud
- 500 g verse aardbeien
- 200 g suiker
- 1 verpakking Gelatinepoeder
- slagroom
Laatste folders
Procedure
Deeg: meng alle ingrediënten samen en kneed tot een deeg. Giet het in een taartvorm en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten.
Inhoud: Maak de aardbeien schoon, snijd ze in stukjes en laat ze ongeveer 15 minuten koken met suiker, tot de suiker is opgelost en de aardbeien hun sap hebben vrijgegeven. Voeg dan de gelatine toe en laat nog 5 minuten op een laag vuur staan.
Smeer de opgeklopte slagroom op het lichaam en leg er de aardbeien op.
Herhaal 2 keer en versier de taart met aardbeien.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Aardbeientaart van biscuitdeeg
Een smakelijke zomerse aardbeientaart bereid uit biscuitdeeg.
Deeg: meng alle ingrediënten samen en kneed tot een deeg. Giet het in een taartvorm en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten.
Inhoud: Maak de aardbeien schoon, snijd ze in stukjes en laat ze ongeveer 15 minuten koken met suiker, tot de suiker is opgelost en de aardbeien hun sap hebben vrijgegeven. Voeg dan de gelatine toe en laat nog 5 minuten op een laag vuur staan.
Smeer de opgeklopte slagroom op het lichaam en leg er de aardbeien op.
Herhaal 2 keer en versier de taart met aardbeien.
Hoe heb je dit recept gemaakt?