ADVERTENTIE

Bron :: homydesign from Getty Images

Aardbeientaart van biscuitdeeg

Een smakelijke zomerse aardbeientaart bereid uit biscuitdeeg.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Vaak

  • 200 g Meel Toegevoegd aan
  • 150 g boter Toegevoegd aan
  • 50 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Groot ei Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g verse aardbeien Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Gelatinepoeder Toegevoegd aan
  • slagroom Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Deeg: meng alle ingrediënten samen en kneed tot een deeg. Giet het in een taartvorm en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten.

2. Stap

Inhoud: Maak de aardbeien schoon, snijd ze in stukjes en laat ze ongeveer 15 minuten koken met suiker, tot de suiker is opgelost en de aardbeien hun sap hebben vrijgegeven. Voeg dan de gelatine toe en laat nog 5 minuten op een laag vuur staan.

3. Stap

Smeer de opgeklopte slagroom op het lichaam en leg er de aardbeien op.

4. Stap

Herhaal 2 keer en versier de taart met aardbeien.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Aardbeientaart van biscuitdeeg

Een smakelijke zomerse aardbeientaart bereid uit biscuitdeeg.

90
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Deeg: meng alle ingrediënten samen en kneed tot een deeg. Giet het in een taartvorm en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten.

2. Stap

Inhoud: Maak de aardbeien schoon, snijd ze in stukjes en laat ze ongeveer 15 minuten koken met suiker, tot de suiker is opgelost en de aardbeien hun sap hebben vrijgegeven. Voeg dan de gelatine toe en laat nog 5 minuten op een laag vuur staan.

3. Stap

Smeer de opgeklopte slagroom op het lichaam en leg er de aardbeien op.

4. Stap

Herhaal 2 keer en versier de taart met aardbeien.

Ingrediënten
Vaak
200 g
Meel
150 g
boter
50 g
suiker
1 stukjes
Groot ei
1 theelepel
Bakpoeder
Inhoud
500 g
verse aardbeien
200 g
suiker
1 verpakking
Gelatinepoeder
slagroom