Bron :: eugena-klykova from Getty Images
Aardappelsalade met yoghurt en bieslook
Deze verfrissende en gezonde aardappelsalade met yoghurt en bieslook is ideaal voor de barbecue of als lichte lunch. Het zit vol smaak en is licht door het gebruik van yoghurt in plaats van mayonaise.
Ingrediënten
- 500 g aardappel
- 200 g yoghurt
- 4 Lepels Gehakte bieslook
- 1 stuk rode ui
- 1 Lepels Mosterd
- 1 stuk citroen
- 1 knijpen zout
- 1 knijpen Peper
Laatste folders
Procedure
Kook de aardappelen in de schil tot ze zacht zijn, maar niet te zacht. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in stukjes.
Ondertussen, meng in een kom de yoghurt, mosterd, citroensap, gehakte bieslook, gesneden ui, zout en peper.
Voeg de aardappelen toe aan de kom met yoghurtsaus en meng voorzichtig zodat de aardappelen gelijkmatig bedekt zijn met de saus. Voeg indien nodig meer zout en peper toe naar smaak.
Laat de salade minstens 30 minuten in de koelkast rusten om de smaken te vermengen voordat je het serveert.