ADVERTENTIE

Aardappelpannenkoekjes zonder bloem en eieren

Lekkere en gezonde aardappelpannenkoekjes, ideaal voor mensen die bloem en eieren vermijden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g Aardappelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 el olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Schil de aardappelen en rasp ze grof. Rasp ook de ui en voeg deze toe aan de aardappelen.

2. Stap

Meng de aardappelen met de ui en breng op smaak met zout en zwarte peper.

3. Stap

Verhit olijfolie in een pan. Bak de aardappelkoekjes aan beide kanten goudbruin.

4. Stap

We serveren bijvoorbeeld met salade.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Aardappelpannenkoekjes zonder bloem en eieren

Lekkere en gezonde aardappelpannenkoekjes, ideaal voor mensen die bloem en eieren vermijden.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Schil de aardappelen en rasp ze grof. Rasp ook de ui en voeg deze toe aan de aardappelen.

2. Stap

Meng de aardappelen met de ui en breng op smaak met zout en zwarte peper.

3. Stap

Verhit olijfolie in een pan. Bak de aardappelkoekjes aan beide kanten goudbruin.

4. Stap

We serveren bijvoorbeeld met salade.

Ingrediënten
500 g
Aardappelen
1 stukjes
De Ui
1 Artikel
Zout
1 Artikel
Zwarte peper
2 el
olijfolie