ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/MegeCGTLg7LuHBEx_C5x/705aea09863dabe3f5459945162d25.jpeg)
Aardappelkoekjes
Ik voeg melk toe om ze knapperig te maken
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 985 Nieuwe aardappelen
- 16 g knoflook
- 69 g De Ui
- 121 g Eieren
- 14 g Speltbloem
- 50 ml melk
- zonnebloemolie of zalf
- Zout
- Houten komijn
- Marjolein
- gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We raspen de rauwe aardappelen, hakken de ui fijn, hakken de knoflook en mengen alles samen.
2. Stap
We bakken in vet/olie zoals iedereen wil.
3. Stap
Ik weeg mijn ingrediënten precies omdat ik calorieën tel en noteer in calorieëntabellen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Aardappelkoekjes
Ik voeg melk toe om ze knapperig te maken
60
Notulen4
Aantal portiesProcedure
1. Stap
We raspen de rauwe aardappelen, hakken de ui fijn, hakken de knoflook en mengen alles samen.
2. Stap
We bakken in vet/olie zoals iedereen wil.
3. Stap
Ik weeg mijn ingrediënten precies omdat ik calorieën tel en noteer in calorieëntabellen.
Ingrediënten
985
Nieuwe aardappelen
16 g
knoflook
69 g
De Ui
121 g
Eieren
14 g
Speltbloem
50 ml
melk
zonnebloemolie of zalf
Zout
Houten komijn
Marjolein
gemalen zwarte peper
Hoe heb je dit recept gemaakt?