ADVERTENTIE

Žerbo Harten

Een snel, ongebakken zoetigheidje gemaakt van slechts een paar ingrediënten. Ik heb helemaal geen zoetstof gebruikt, maar als je het niet zoet genoeg vindt, verminder dan de hoeveelheid jam en voeg een beetje kwaliteitshoning toe.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
20
  • 100 g gemalen noten Toegevoegd aan
  • 150 g gemalen volkorenkoekjes Toegevoegd aan
  • 130 g Perzikjam zonder suiker Toegevoegd aan
  • chocolade met een hoog cacaogehalte Toegevoegd aan
  • boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Meng noten, koekjes en jam. Voeg zoveel jam toe dat je een gemakkelijk kneedbare, niet-kleverige massa krijgt. We zetten het even in de koelkast.

2. Stap

We rollen het deeg uit tussen twee stukken bakpapier en steken met een vormpje hartjes uit.

3. Stap

Terwijl we de chocolade bereiden, zetten we het in de vriezer.

4. Stap

We smelten de chocolade boven de waterdamp, voegen een beetje boter toe.

ADVERTENTIE
5. Stap

We dompelen de harten in chocolade en laat ze in de koelkast uitharden.

6. Stap

Eet smakelijk 🙂.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Angelika

Žerbo Harten

Een snel, ongebakken zoetigheidje gemaakt van slechts een paar ingrediënten. Ik heb helemaal geen zoetstof gebruikt, maar als je het niet zoet genoeg vindt, verminder dan de hoeveelheid jam en voeg een beetje kwaliteitshoning toe.

20
Notulen
20
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng noten, koekjes en jam. Voeg zoveel jam toe dat je een gemakkelijk kneedbare, niet-kleverige massa krijgt. We zetten het even in de koelkast.

2. Stap

We rollen het deeg uit tussen twee stukken bakpapier en steken met een vormpje hartjes uit.

3. Stap

Terwijl we de chocolade bereiden, zetten we het in de vriezer.

4. Stap

We smelten de chocolade boven de waterdamp, voegen een beetje boter toe.

5. Stap

We dompelen de harten in chocolade en laat ze in de koelkast uitharden.

6. Stap

Eet smakelijk 🙂.

Ingrediënten
100 g
gemalen noten
150 g
gemalen volkorenkoekjes
130 g
Perzikjam zonder suiker
chocolade met een hoog cacaogehalte
boter