:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/lMBsnrmhBuA92ITQGaE1/68a4573b193ffd37936e87d94c8685.jpeg)
Žerbo Harten
Een snel, ongebakken zoetigheidje gemaakt van slechts een paar ingrediënten. Ik heb helemaal geen zoetstof gebruikt, maar als je het niet zoet genoeg vindt, verminder dan de hoeveelheid jam en voeg een beetje kwaliteitshoning toe.
Ingrediënten
- 100 g gemalen noten
- 150 g gemalen volkorenkoekjes
- 130 g Perzikjam zonder suiker
- chocolade met een hoog cacaogehalte
- boter
Laatste folders
Procedure
Meng noten, koekjes en jam. Voeg zoveel jam toe dat je een gemakkelijk kneedbare, niet-kleverige massa krijgt. We zetten het even in de koelkast.
We rollen het deeg uit tussen twee stukken bakpapier en steken met een vormpje hartjes uit.
Terwijl we de chocolade bereiden, zetten we het in de vriezer.
We smelten de chocolade boven de waterdamp, voegen een beetje boter toe.
We dompelen de harten in chocolade en laat ze in de koelkast uitharden.
Eet smakelijk 🙂.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Žerbo Harten
Een snel, ongebakken zoetigheidje gemaakt van slechts een paar ingrediënten. Ik heb helemaal geen zoetstof gebruikt, maar als je het niet zoet genoeg vindt, verminder dan de hoeveelheid jam en voeg een beetje kwaliteitshoning toe.
Meng noten, koekjes en jam. Voeg zoveel jam toe dat je een gemakkelijk kneedbare, niet-kleverige massa krijgt. We zetten het even in de koelkast.
We rollen het deeg uit tussen twee stukken bakpapier en steken met een vormpje hartjes uit.
Terwijl we de chocolade bereiden, zetten we het in de vriezer.
We smelten de chocolade boven de waterdamp, voegen een beetje boter toe.
We dompelen de harten in chocolade en laat ze in de koelkast uitharden.
Eet smakelijk 🙂.
Hoe heb je dit recept gemaakt?