ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: Daria-Yakovleva

Zelfgemaakte pizza zonder rijzen

Een eenvoudig en snel recept voor zelfgemaakte pizza zonder dat het deeg hoeft te rijzen. Deze pizza is de perfecte keuze voor een snelle avondmaaltijd of een feestje met vrienden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vaak

  • 2 kopjes gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 12 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • 2 theelepels olijfolie Toegevoegd aan
  • 34 kopjes water Toegevoegd aan

Vulling

  • 12 kopjes tomatensaus Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 verpakking mozzarella Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Gedroogde kruiden Toegevoegd aan
  • 1 lepel verse basilicum Toegevoegd aan
  • Tomaten Toegevoegd aan
  • Paprika Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 220°C. Meng in een kom de bloem, bakpoeder en zout.

2. Stap

Voeg olijfolie en water toe en werk het deeg. Als het deeg te plakkerig is, voeg dan wat bloem toe. Als het te droog is, voeg dan wat water toe.

3. Stap

Rol het deeg vaak uit op een bebloemd oppervlak tot de gewenste dikte. Verplaats naar een bakplaat bekleed met bakpapier.

4. Stap

Verspreid de tomatensaus over het deeg en bestrooi met je favoriete topping.

ADVERTENTIE
5. Stap

We bakken de pizza 15 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Zelfgemaakte pizza zonder rijzen

Een eenvoudig en snel recept voor zelfgemaakte pizza zonder dat het deeg hoeft te rijzen. Deze pizza is de perfecte keuze voor een snelle avondmaaltijd of een feestje met vrienden.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 220°C. Meng in een kom de bloem, bakpoeder en zout.

2. Stap

Voeg olijfolie en water toe en werk het deeg. Als het deeg te plakkerig is, voeg dan wat bloem toe. Als het te droog is, voeg dan wat water toe.

3. Stap

Rol het deeg vaak uit op een bebloemd oppervlak tot de gewenste dikte. Verplaats naar een bakplaat bekleed met bakpapier.

4. Stap

Verspreid de tomatensaus over het deeg en bestrooi met je favoriete topping.

5. Stap

We bakken de pizza 15 minuten.

Ingrediënten
Vaak
2 kopjes
gewoon meel
1 theelepel
Bakpoeder
12 theelepel
Zout
2 theelepels
olijfolie
34 kopjes
water
Vulling
12 kopjes
tomatensaus
2 kruidnagel
knoflook
1 verpakking
mozzarella
1 Lepel
Gedroogde kruiden
1 lepel
verse basilicum
Tomaten
Paprika