:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/keoBKr_3_PAFwul82s-T/e31af61978938837b8bb952585d132.jpeg)
Zelfgemaakte Paardenbloemsiroop
Zelfgemaakte siroop of honing van paardenbloemen
Ingrediënten
- 700 Koppen Van de paardenbloem
- 4 Citroenen
- 1 oranje
- 2 kg Suiker
- 2 liter water
Laatste folders
Procedure
1. We verzamelen paardebloemen, alleen de kopjes. We leggen ze op een katoenen doek en maken ze alleen schoon, we wassen ze niet.
2. We doen het in de pan, voeg het gesneden fruit en water toe en koken gedurende 30 minuten.
3. We zetten het af en laten het 24 uur rusten op een koele en donkere plaats.
4. Vervolgens zeven we het door een doek, voegen we suiker toe en koken we het 2 uur.
5. Giet het in flessen en laat het op zijn kop afkoelen.
6. Bewaren op een donkere plaats.
Eet smakelijk!😉
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Zelfgemaakte Paardenbloemsiroop
Zelfgemaakte siroop of honing van paardenbloemen
1. We verzamelen paardebloemen, alleen de kopjes. We leggen ze op een katoenen doek en maken ze alleen schoon, we wassen ze niet.
2. We doen het in de pan, voeg het gesneden fruit en water toe en koken gedurende 30 minuten.
3. We zetten het af en laten het 24 uur rusten op een koele en donkere plaats.
4. Vervolgens zeven we het door een doek, voegen we suiker toe en koken we het 2 uur.
5. Giet het in flessen en laat het op zijn kop afkoelen.
6. Bewaren op een donkere plaats.
Eet smakelijk!😉
Hoe heb je dit recept gemaakt?