ADVERTENTIE

Bron :: Tatiana Volgutova from Getty Images

Zelfgemaakte gevulde tortilla's

Probeer dit recept voor heerlijke zelfgemaakte gevulde tortilla's! Ze zijn makkelijk te bereiden en geweldig voor een snelle lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g kipfilet Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Rode paprika Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • tomaat Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • rucola Toegevoegd aan
  • Komkommer Toegevoegd aan
  • Tortilla's Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Stap

Reinig de kippenborsten en snijd ze in dunne reepjes. Snijd ook de paprika en ui in reepjes. Pel en snijd de knoflookteentjes fijn.

3. Stap

Verhit de olie in een pan en voeg de kipfilet toe. Bak ze goudbruin aan beide kanten. Voeg dan de ui, paprika en knoflook toe en roerbak een paar minuten totdat de groenten zacht zijn.

4. Stap

Voeg kruiden en zout toe, roer en bak nog een paar minuten, tot alle smaken goed zijn samengevoegd.

ADVERTENTIE
5. Stap

Verdeel de tortilla's over de bakplaat, bedek elke tortilla met topping en rol de tortilla op. Rol alle tortilla's op en doe ze in de oven voor 10-15 minuten.

6. Stap

Serveer de afgewerkte tortilla's warm, je kan ze alleen serveren of met verschillende sauzen naar smaak.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Zelfgemaakte gevulde tortilla's

Probeer dit recept voor heerlijke zelfgemaakte gevulde tortilla's! Ze zijn makkelijk te bereiden en geweldig voor een snelle lunch of diner.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Stap

Reinig de kippenborsten en snijd ze in dunne reepjes. Snijd ook de paprika en ui in reepjes. Pel en snijd de knoflookteentjes fijn.

3. Stap

Verhit de olie in een pan en voeg de kipfilet toe. Bak ze goudbruin aan beide kanten. Voeg dan de ui, paprika en knoflook toe en roerbak een paar minuten totdat de groenten zacht zijn.

4. Stap

Voeg kruiden en zout toe, roer en bak nog een paar minuten, tot alle smaken goed zijn samengevoegd.

5. Stap

Verdeel de tortilla's over de bakplaat, bedek elke tortilla met topping en rol de tortilla op. Rol alle tortilla's op en doe ze in de oven voor 10-15 minuten.

6. Stap

Serveer de afgewerkte tortilla's warm, je kan ze alleen serveren of met verschillende sauzen naar smaak.

Ingrediënten
500 g
kipfilet
1 stukjes
Rode paprika
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
teentjes knoflook
tomaat
zout
rucola
Komkommer
Tortilla's