Bron :: Tatiana Volgutova from Getty Images
Zelfgemaakte gevulde tortilla's
Probeer dit recept voor heerlijke zelfgemaakte gevulde tortilla's! Ze zijn makkelijk te bereiden en geweldig voor een snelle lunch of diner.
Ingrediënten
- 500 g kipfilet
- 1 stukjes Rode paprika
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes teentjes knoflook
- tomaat
- zout
- rucola
- Komkommer
- Tortilla's
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 200°C.
Reinig de kippenborsten en snijd ze in dunne reepjes. Snijd ook de paprika en ui in reepjes. Pel en snijd de knoflookteentjes fijn.
Verhit de olie in een pan en voeg de kipfilet toe. Bak ze goudbruin aan beide kanten. Voeg dan de ui, paprika en knoflook toe en roerbak een paar minuten totdat de groenten zacht zijn.
Voeg kruiden en zout toe, roer en bak nog een paar minuten, tot alle smaken goed zijn samengevoegd.
Verdeel de tortilla's over de bakplaat, bedek elke tortilla met topping en rol de tortilla op. Rol alle tortilla's op en doe ze in de oven voor 10-15 minuten.
Serveer de afgewerkte tortilla's warm, je kan ze alleen serveren of met verschillende sauzen naar smaak.