ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: RitaE

Zelfgemaakte Geroosterde Eend Volgens Grootmoeder

Een traditioneel recept voor geroosterde eend, zoals onze grootmoeder dat vroeger maakte. Smaakvol, sappig en kruidig, ideaal voor een familiefeest op zondag.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Eend en marinade

  • 1 stukjes Eend Toegevoegd aan
  • 2 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 3 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 2 el gemalen rode peper Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout en peper Toegevoegd aan
  • 2 el olie Toegevoegd aan

Bijlage

  • 1 el olie Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

210 min.
1. Stap

Bereid en maak de eend schoon, spoel hem af en droog hem.

2. Stap

Pel en snijd de uien en knoflook in kleinere stukjes. Meng ze in een kom met alle kruiden en olie.

3. Stap

Smeer dit mengsel op de eend en laat het minstens 3 uur rusten, maar bij voorkeur de hele nacht.

4. Stap

Zout de eend voor het bakken en plaats in een voorverwarmde oven op 180°C. Bak gedurende 3 uur.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Vleesgerechten

404 recepten

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Pasta

111 recepten