Bron :: Pixabay: dmarr515
Zelfgemaakte chocoladekoekjes
Zelfgemaakte chocoladekoekjes zijn de perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Deze eenvoudige en heerlijke koekjes zullen door iedereen worden gewaardeerd die van chocolade houdt.
Ingrediënten
- 250 g Gladde bloem
- 150 g boter
- 80 g suiker
- 1 stukjes ei
- 100 g Zwarte chocolade
- 1 Lepel Bakpoeder
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een grote kom de bloem, suiker en bakpoeder. Snijd de boter in kleine stukjes en voeg deze toe aan de kom.
Klop in een kleine kom de eieren en voeg ze toe aan de grote kom. Begin het deeg met je handen te kneden.
Snijd de pure chocolade in kleine stukjes en voeg deze toe aan het deeg. Meng grondig.
Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
Haal uit de oven en laat de koekjes afkoelen. Daarna kunt u ze serveren.