ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: dmarr515

Zelfgemaakte chocoladekoekjes

Zelfgemaakte chocoladekoekjes zijn de perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Deze eenvoudige en heerlijke koekjes zullen door iedereen worden gewaardeerd die van chocolade houdt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 250 g Gladde bloem Toegevoegd aan
  • 150 g boter Toegevoegd aan
  • 80 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 100 g Zwarte chocolade Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Bakpoeder Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een grote kom de bloem, suiker en bakpoeder. Snijd de boter in kleine stukjes en voeg deze toe aan de kom.

2. Stap

Klop in een kleine kom de eieren en voeg ze toe aan de grote kom. Begin het deeg met je handen te kneden.

3. Stap

Snijd de pure chocolade in kleine stukjes en voeg deze toe aan het deeg. Meng grondig.

4. Stap

Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.

ADVERTENTIE
5. Stap

Haal uit de oven en laat de koekjes afkoelen. Daarna kunt u ze serveren.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Zelfgemaakte chocoladekoekjes

Zelfgemaakte chocoladekoekjes zijn de perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Deze eenvoudige en heerlijke koekjes zullen door iedereen worden gewaardeerd die van chocolade houdt.

90
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een grote kom de bloem, suiker en bakpoeder. Snijd de boter in kleine stukjes en voeg deze toe aan de kom.

2. Stap

Klop in een kleine kom de eieren en voeg ze toe aan de grote kom. Begin het deeg met je handen te kneden.

3. Stap

Snijd de pure chocolade in kleine stukjes en voeg deze toe aan het deeg. Meng grondig.

4. Stap

Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.

5. Stap

Haal uit de oven en laat de koekjes afkoelen. Daarna kunt u ze serveren.

Ingrediënten
250 g
Gladde bloem
150 g
boter
80 g
suiker
1 stukjes
ei
100 g
Zwarte chocolade
1 Lepel
Bakpoeder