ADVERTENTIE

Bron :: PingPongCat from Getty Images

Zelfgemaakte aardbeiengelei

Zoet, aromatisch en vol van natuurlijke smaak - zelfgemaakte aardbeiengelei is het perfecte dessert voor elk moment van het jaar. Bereid met echte vruchten, zonder conserveermiddelen en kunstmatige toevoegingen, smaakt het hemels en maakt het indruk op elke tafel.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g verse aardbeien Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 50 g Aardappelzetmeel Toegevoegd aan
  • 1 glas water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Bereid de aardbeien voor: was ze, verwijder de steeltjes en snijd ze vervolgens in kleinere stukjes.

2. Stap

Doe de aardbeien met suiker in een grote koekenpan. Kook op middelhoog vuur, blijf roeren tot de aardbeien sap beginnen te laten lopen.

3. Stap

Meng in een klein kommetje het zetmeel met het water tot je een gladde consistentie krijgt. Giet het in de pan met de aardbeien, blijf roeren.

4. Stap

Verlaag het vuur tot een minimum en kook tot het verdikt, wat tot 5 minuten kan duren.

5. Stap

Laat de bereide kisiel afkoelen en serveer deze vervolgens alleen of met slagroom. Smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten