:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Nq5VY6f4CrLnh3xkOZtc/235c3d02ba51bf621e64d3f4f3bcf6.jpeg)
Bron :: Africa Images from Canva
Zalm met spinazie
Een eenvoudig en smakelijk recept voor zalm met spinazie, op de Slowaakse manier bereid. Dit recept is ideaal voor snelle en gezonde lunches of diners. De zalm is uitzonderlijk smakelijk in combinatie met spinazie en knoflook, die een unieke smaak toevoegen.
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
- 4 Stukken zalm
- 200 g Spinazie
- 4 kruidnagel knoflook
Kruiden en olie
- 2 theelepels Zout
- 1 theelepel Zwarte peper
- 2 eetlepels olijfolie
- citroensap
- Witte wijn
Laatste folders
Procedure
Reinig de zalm en snijd deze in porties.
Verhit de olie in de pan en voeg de zalm toe. Bak het aan beide kanten.
Voeg de spinazie en teentjes knoflook toe. Dek af en stoof een paar minuten, tot de spinazie zacht is.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer warm.
De smaak van zalm kan worden verbeterd door een beetje citroensap of witte wijn in de pan te doen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Zalm met spinazie
Een eenvoudig en smakelijk recept voor zalm met spinazie, op de Slowaakse manier bereid. Dit recept is ideaal voor snelle en gezonde lunches of diners. De zalm is uitzonderlijk smakelijk in combinatie met spinazie en knoflook, die een unieke smaak toevoegen.
Reinig de zalm en snijd deze in porties.
Verhit de olie in de pan en voeg de zalm toe. Bak het aan beide kanten.
Voeg de spinazie en teentjes knoflook toe. Dek af en stoof een paar minuten, tot de spinazie zacht is.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer warm.
De smaak van zalm kan worden verbeterd door een beetje citroensap of witte wijn in de pan te doen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?