ADVERTENTIE
Zalm met aardappelen uit één bakplaat

Zalm met aardappelen uit één bakplaat

Een snelle en eenvoudige diner of lunch

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3

Ingrediënten

  • 450 g aardappel Toegevoegd aan
  • 300 g zalm Toegevoegd aan
  • 90 g prei Toegevoegd aan
  • olijfolie Toegevoegd aan
  • zout Verse peterselie Toegevoegd aan

Glazuur

  • 1 Lepel Tussen Toegevoegd aan
  • 1 lepel Mosterd Toegevoegd aan
  • 1 lepel sojasaus Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Druppel wat olie in de ovenschaal. Voeg de gesneden aardappelen toe en druppel opnieuw met olie

2. Stap

Voeg dan de gesneden prei toe en zout toe.

3. Stap

We plaatsen het in de voorverwarmde oven en bakken op 220/30-45 minuten naar behoefte tot het zacht is

4. Stap

We kiezen dat, we doen stukjes zalm erop en bestrijken het met saus (meng alle ingrediënten samen)

ADVERTENTIE
5. Stap

We plaatsen het terug in de oven en bakken het op 220/15 minuten

6. Stap

We nemen aan, smeren de glazuur opnieuw uit en bestrooien met dille, en we serveren.

7. Stap

Eet smakelijk!😉

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Zalm met aardappelen uit één bakplaat

Een snelle en eenvoudige diner of lunch

60
Notulen
3
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Druppel wat olie in de ovenschaal. Voeg de gesneden aardappelen toe en druppel opnieuw met olie

2. Stap

Voeg dan de gesneden prei toe en zout toe.

3. Stap

We plaatsen het in de voorverwarmde oven en bakken op 220/30-45 minuten naar behoefte tot het zacht is

4. Stap

We kiezen dat, we doen stukjes zalm erop en bestrijken het met saus (meng alle ingrediënten samen)

5. Stap

We plaatsen het terug in de oven en bakken het op 220/15 minuten

6. Stap

We nemen aan, smeren de glazuur opnieuw uit en bestrooien met dille, en we serveren.

7. Stap

Eet smakelijk!😉

Ingrediënten
Ingrediënten
450 g
aardappel
300 g
zalm
90 g
prei
olijfolie
zout
Verse peterselie
Glazuur
1 Lepel
Tussen
1 lepel
Mosterd
1 lepel
sojasaus
1 Lepel
Olijfolie