:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/ceTFC-8fZeVpkiD98Xwx/f41b190799fb53714c1a80f2cb35ba.jpeg)
Bron :: FB: Szybkie i proste ciasta bez pieczenia
Yoghurtcake met appels
Yoghurtcake met appels, die goed past bij een kopje koffie of thee.
Ingrediënten
- 170 g Natuurlijke yoghurt
- 3 kopjes Meel
- 1 kopje Plantaardige olie
- 2 kopjes Suiker
- 4 pcs Eieren
- 11⁄2 theelepels Bakpoeder
- 1 theelepel Vanille-olie
- Poedersuiker om te bestrooien
Laatste folders
Procedure
Klop de eiwitten tot schuim. Voeg daarna dooier na dooier toe en meng.
Suiker toevoegen, olie en yoghurt toevoegen.
Zeef de bloem met het bakpoeder en roer het voorzichtig door het beslag.
Schil de appels en snijd ze in plakjes.
Bekleed een vorm van 24 x 24 met bakpapier.
Giet het deeg in de vorm en leg de appels erop.
Bak de taart op 175 graden voor ongeveer 50 minuten.
Bestrooi het gekoelde deeg met poedersuiker.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Yoghurtcake met appels
Yoghurtcake met appels, die goed past bij een kopje koffie of thee.
Klop de eiwitten tot schuim. Voeg daarna dooier na dooier toe en meng.
Suiker toevoegen, olie en yoghurt toevoegen.
Zeef de bloem met het bakpoeder en roer het voorzichtig door het beslag.
Schil de appels en snijd ze in plakjes.
Bekleed een vorm van 24 x 24 met bakpapier.
Giet het deeg in de vorm en leg de appels erop.
Bak de taart op 175 graden voor ongeveer 50 minuten.
Bestrooi het gekoelde deeg met poedersuiker.
Hoe heb je dit recept gemaakt?