ADVERTENTIE

Bron :: FB: Szybkie i proste ciasta bez pieczenia

Yoghurtcake met appels

Yoghurtcake met appels, die goed past bij een kopje koffie of thee.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
15
  • 170 g Natuurlijke yoghurt Toegevoegd aan
  • 3 kopjes Meel Toegevoegd aan
  • 1 kopje Plantaardige olie Toegevoegd aan
  • 2 kopjes Suiker Toegevoegd aan
  • 4 pcs Eieren Toegevoegd aan
  • 112 theelepels Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Vanille-olie Toegevoegd aan
  • Poedersuiker om te bestrooien Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Klop de eiwitten tot schuim. Voeg daarna dooier na dooier toe en meng.

2. Stap

Suiker toevoegen, olie en yoghurt toevoegen.

3. Stap

Zeef de bloem met het bakpoeder en roer het voorzichtig door het beslag.

4. Stap

Schil de appels en snijd ze in plakjes.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bekleed een vorm van 24 x 24 met bakpapier.

6. Stap

Giet het deeg in de vorm en leg de appels erop.

7. Stap

Bak de taart op 175 graden voor ongeveer 50 minuten.

8. Stap

Bestrooi het gekoelde deeg met poedersuiker.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Yoghurtcake met appels

Yoghurtcake met appels, die goed past bij een kopje koffie of thee.

60
Notulen
15
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Klop de eiwitten tot schuim. Voeg daarna dooier na dooier toe en meng.

2. Stap

Suiker toevoegen, olie en yoghurt toevoegen.

3. Stap

Zeef de bloem met het bakpoeder en roer het voorzichtig door het beslag.

4. Stap

Schil de appels en snijd ze in plakjes.

5. Stap

Bekleed een vorm van 24 x 24 met bakpapier.

6. Stap

Giet het deeg in de vorm en leg de appels erop.

7. Stap

Bak de taart op 175 graden voor ongeveer 50 minuten.

8. Stap

Bestrooi het gekoelde deeg met poedersuiker.

Ingrediënten
170 g
Natuurlijke yoghurt
3 kopjes
Meel
1 kopje
Plantaardige olie
2 kopjes
Suiker
4 pcs
Eieren
112 theelepels
Bakpoeder
1 theelepel
Vanille-olie
Poedersuiker om te bestrooien