ADVERTENTIE
Bron :: FB: Szybkie i proste ciasta bez pieczenia
Yoghurtcake met appels
Yoghurtcake met appels, die goed past bij een kopje koffie of thee.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
15
- 170 g Natuurlijke yoghurt
- 3 kopjes Meel
- 1 kopje Plantaardige olie
- 2 kopjes Suiker
- 4 pcs Eieren
- 11⁄2 theelepels Bakpoeder
- 1 theelepel Vanille-olie
- Poedersuiker om te bestrooien
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Klop de eiwitten tot schuim. Voeg daarna dooier na dooier toe en meng.
2. Stap
Suiker toevoegen, olie en yoghurt toevoegen.
3. Stap
Zeef de bloem met het bakpoeder en roer het voorzichtig door het beslag.
4. Stap
Schil de appels en snijd ze in plakjes.
5. Stap
Bekleed een vorm van 24 x 24 met bakpapier.
6. Stap
Giet het deeg in de vorm en leg de appels erop.
7. Stap
Bak de taart op 175 graden voor ongeveer 50 minuten.
8. Stap
Bestrooi het gekoelde deeg met poedersuiker.