ADVERTENTIE
Bron :: NoirChocolate from Getty Images
Worteltaart met mascarpone en kwark
Worteltaart met mascarpone en kwark is de perfecte keuze voor iedereen die graag iets lekkers en gezonds trakteert.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Vaak
- 400 g halfgrove bloem
- 200 g kristalsuiker
- 200 g wortelen
- 250 g boter
- 4 stukjes Eieren
- 1 theelepel Kaneel
Inhoud
- 500 g cottage kaas
- 250 g mascarpone
- 150 g bloemsuiker
- 1 stukjes vanillesuiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de wortel op een rasp.
2. Stap
Meng in een grote kom bloem, suiker, wortel, boter, eieren en kaneel goed door elkaar tot het mengsel glad is.
3. Stap
In een andere kom, meng de kwark, mascarpone, suiker en vanillesuiker tot alles gecombineerd is.
4. Stap
Bak de taart in de oven voor 45 tot 50 minuten, of tot hij klaar is.
5. Stap
Laat de taart volledig afkoelen, bestrijk hem met de vulling en serveer.