:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/v1hmNhiyzO54VzowYvR_/8339a498e71bd3389de1eced15747a.jpeg)
Bron :: NoirChocolate from Getty Images
Worteltaart met mascarpone en kwark
Worteltaart met mascarpone en kwark is de perfecte keuze voor iedereen die graag iets lekkers en gezonds trakteert.
Ingrediënten
Vaak
- 400 g halfgrove bloem
- 200 g kristalsuiker
- 200 g wortelen
- 250 g boter
- 4 stukjes Eieren
- 1 theelepel Kaneel
Inhoud
- 500 g cottage kaas
- 250 g mascarpone
- 150 g bloemsuiker
- 1 stukjes vanillesuiker
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de wortel op een rasp.
Meng in een grote kom bloem, suiker, wortel, boter, eieren en kaneel goed door elkaar tot het mengsel glad is.
In een andere kom, meng de kwark, mascarpone, suiker en vanillesuiker tot alles gecombineerd is.
Bak de taart in de oven voor 45 tot 50 minuten, of tot hij klaar is.
Laat de taart volledig afkoelen, bestrijk hem met de vulling en serveer.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Worteltaart met mascarpone en kwark
Worteltaart met mascarpone en kwark is de perfecte keuze voor iedereen die graag iets lekkers en gezonds trakteert.
Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de wortel op een rasp.
Meng in een grote kom bloem, suiker, wortel, boter, eieren en kaneel goed door elkaar tot het mengsel glad is.
In een andere kom, meng de kwark, mascarpone, suiker en vanillesuiker tot alles gecombineerd is.
Bak de taart in de oven voor 45 tot 50 minuten, of tot hij klaar is.
Laat de taart volledig afkoelen, bestrijk hem met de vulling en serveer.
Hoe heb je dit recept gemaakt?