:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/6d7c3YBgvxm7tUUpX-5p/ed9ec223efe1faae5099a30493a2bc.jpeg)
Witte chocolade schuim
Zou je het hoofdingrediënt van dit schuim kunnen raden? Gooi het water van de kikkererwten niet weg. Voor dit dessert heb je maar twee ingrediënten nodig en dat is er een van.
Ingrediënten
- 150 ml Aftreksel van gekookte kikkererwten
- 100 g witte chocolade
Laatste folders
Procedure
We kloppen het water uit de kikkererwten tot schuim. We smelten de chocolade en roeren deze door het schuim. Het schuim gieten we in glazen en zetten we in de koelkast. Intussen kan je de chocolade glazuur voorbereiden. Voor de glazuur heb ik gesmolten chocolade met een beetje melk gebruikt, gemengd met zelfgemaakte karamel. Giet de glazuur over het schuim en versier.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Witte chocolade schuim
Zou je het hoofdingrediënt van dit schuim kunnen raden? Gooi het water van de kikkererwten niet weg. Voor dit dessert heb je maar twee ingrediënten nodig en dat is er een van.
We kloppen het water uit de kikkererwten tot schuim. We smelten de chocolade en roeren deze door het schuim. Het schuim gieten we in glazen en zetten we in de koelkast. Intussen kan je de chocolade glazuur voorbereiden. Voor de glazuur heb ik gesmolten chocolade met een beetje melk gebruikt, gemengd met zelfgemaakte karamel. Giet de glazuur over het schuim en versier.
Hoe heb je dit recept gemaakt?